local-stats-pixel

Kartupeļu cepelīni.22

142 7
Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3 »
142 7 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 22

0/2000

Viss ok, bet man viens padoms tev, cepelīni ir lietuviešu nac. ēdiens, esmu tos ēdis vairakas reizes pie vienas lietuvietes mājā, 20. bildē , kad apcep gaļiņu ar sīpolu, liec krējumu uzreiz pannā klāt un sajauc, tad tā mērcīte cepelīniem ir foršāka.

5 0 atbildēt

... un vēl, nesaprotu, kuri ir tie kretīni, kas tev iešķīluši 6 mīnusus.

4 1 atbildēt

Izskatās labi, šonedēļ kojās pamēģināšu uztaisīt! :)

2 0 atbildēt

es cepelīnus labāk apcepu,izskatās garšīgāki,bet protams par gaumi nestrīdāsemotion

2 0 atbildēt

Dievinu cepelīnus, kopš nopirku elektrisko kartupeļu rīvi, taisu biežāk! emotion

1 0 atbildēt

Viens no maniem mīļākiem ēdieniem un vel ar krejumiņu jami jami.......emotion

1 0 atbildēt

IT LOOKS SŌOOOO DELICIOUS!!!!!!  emotion  

1 0 atbildēt

Oj shitos ari kadreiz taisiju, liels chakars, bet rezultats fantastisks. ipashi jauzanas lai caurumu nav tad viss izbirs araa. emotion +

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Pirms publicēšanas vajadzētu pašai tekstu izlasīt. Kur un cik cieti liek - pie rīvētajiem vai vārītājiem kartupeļiem.Cik daudz kartupeļu  jāvāra, cik jārīvē.?Kāds gaļas daudzums vajadzīgs pildījumam uz 1kg. kartupeļu? 

4 5 atbildēt

a kapēc nav aprakstīts nekas.. :( 

Tad es labāk aizbraucu tepat uz leišiem (Palangā) Juozus Alus un saēdos visnenormāli garšīgākos cepelīnus pasaulē :D

p.s. Normāli pelmeņi.. emotion

0 1 atbildēt

++ par rakstu! =)

2 4 atbildēt