Viss ok, bet man viens padoms tev, cepelīni ir lietuviešu nac. ēdiens, esmu tos ēdis vairakas reizes pie vienas lietuvietes mājā, 20. bildē , kad apcep gaļiņu ar sīpolu, liec krējumu uzreiz pannā klāt un sajauc, tad tā mērcīte cepelīniem ir foršāka.
Viss ok, bet man viens padoms tev, cepelīni ir lietuviešu nac. ēdiens, esmu tos ēdis vairakas reizes pie vienas lietuvietes mājā, 20. bildē , kad apcep gaļiņu ar sīpolu, liec krējumu uzreiz pannā klāt un sajauc, tad tā mērcīte cepelīniem ir foršāka.
... un vēl, nesaprotu, kuri ir tie kretīni, kas tev iešķīluši 6 mīnusus.
Viens no maniem mīļākiem ēdieniem un vel ar krejumiņu jami jami.......
Oj shitos ari kadreiz taisiju, liels chakars, bet rezultats fantastisks. ipashi jauzanas lai caurumu nav tad viss izbirs araa. +
Pirms publicēšanas vajadzētu pašai tekstu izlasīt. Kur un cik cieti liek - pie rīvētajiem vai vārītājiem kartupeļiem.Cik daudz kartupeļu jāvāra, cik jārīvē.?Kāds gaļas daudzums vajadzīgs pildījumam uz 1kg. kartupeļu?
a kapēc nav aprakstīts nekas.. :(
Tad es labāk aizbraucu tepat uz leišiem (Palangā) Juozus Alus un saēdos visnenormāli garšīgākos cepelīnus pasaulē :D
p.s. Normāli pelmeņi..