local-stats-pixel

Kartupeļu biezenis - labākais, kādu zinu!24

448 2
Reklāma
448 2 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 24

0/2000

ak šis kardinājums, tagad kaut ko taadu labpraat apeestu jo kungis sažnaudzaas ieraugot to ko es te ieraudziju

29 0 atbildēt

Šo te skatīties ir vājprāts, kad vēl neesi no rīta paēdis

17 0 atbildēt

tā kā esmu pavārs, tad pateikšu vienu lietu: kartupeļi jāliek vārīties nevis aukstā ūdenī, bet gan karstā, lai neveidotos putas, ar tām visi vitamīni tiek izvadīti laukā no kartoškām ;)

9 0 atbildēt
Super bet vel piebert klat labi kustosu sieru un vispar ir labais ar maltas galas merci
2 0 atbildēt

Mana mamma vienkārši kartupeļu biezputrai pievieno pienu uz sakuļ ar mikseri :D

2 0 atbildēt

būtu man gaļa mērcītei, es arī varētu uztaisīt.

2 0 atbildēt

Būs kojās jauztaisa :)

2 0 atbildēt

taisu tāpat ikdienā tikai bez timiāna (šī garšviela patīk tikai ar zivju ēdieniem). Pilnīgi pietiek, ja samīca kartupeļus, tad pielej karstu pienu +sviestu un tad sakuļ. Man tas aparāts ir tāds, kurš pilnībā samīcīs atlikušos kartupeļu gabaliņus, tā kā sietu nemaz nevajag smērēt

2 0 atbildēt

Manu garšas kārpiņu ideālais kartupeļu biezenis: izvārīti, sastampāti kartupeļi, mazliet piena (vienai porcijai ap 50-100ml, dažkārt vispār neleju), sāls un padaudz krējuma (līdz biezeņa stāvoklim).

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Mmm kā reiz brīdienās gribēju biezeni beidzot mēģināt uzražot! Paldies :)

P.S. Vienīgais žēl, ka mans timiāna krūms nobeidzās... emotion

1 0 atbildēt

Bon'apetit.

1 0 atbildēt

🌹

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

 emotion Tas ir labais.

0 0 atbildēt

Izskatās, ka gards emotion

0 0 atbildēt

parasti nesildu pienu, bet nākošreiz sildīšu emotion

0 0 atbildēt

Nu vislabāk sali pielikt uzreiz lai vienmērīgi ievāras, tas tā zināšanai.emotion

1 1 atbildēt

Baigi sarežģīti.Man pietiek ar pienu,sviestu un olām.:)) Bet šis arī būs kādreiz jāuztaisa.

1 2 atbildēt

labi ,ka man negaršo tas ebanais biezenis.

0 12 atbildēt