IETEIKUMS: Lai biezeni iegūtu pavisam maigu (lai nebūtu kartupeļu gabaliņi jūtami), to var izberzt caur sietu
Ahh, liesliska piedeva pie mērcēm, gaļas paēdieniem, zivīm..., neslinkojam, ccepam augšā!
IETEIKUMS: Lai biezeni iegūtu pavisam maigu (lai nebūtu kartupeļu gabaliņi jūtami), to var izberzt caur sietu
Ahh, liesliska piedeva pie mērcēm, gaļas paēdieniem, zivīm..., neslinkojam, ccepam augšā!
ak šis kardinājums, tagad kaut ko taadu labpraat apeestu jo kungis sažnaudzaas ieraugot to ko es te ieraudziju
tā kā esmu pavārs, tad pateikšu vienu lietu: kartupeļi jāliek vārīties nevis aukstā ūdenī, bet gan karstā, lai neveidotos putas, ar tām visi vitamīni tiek izvadīti laukā no kartoškām ;)
Mana mamma vienkārši kartupeļu biezputrai pievieno pienu uz sakuļ ar mikseri :D
taisu tāpat ikdienā tikai bez timiāna (šī garšviela patīk tikai ar zivju ēdieniem). Pilnīgi pietiek, ja samīca kartupeļus, tad pielej karstu pienu +sviestu un tad sakuļ. Man tas aparāts ir tāds, kurš pilnībā samīcīs atlikušos kartupeļu gabaliņus, tā kā sietu nemaz nevajag smērēt
Manu garšas kārpiņu ideālais kartupeļu biezenis: izvārīti, sastampāti kartupeļi, mazliet piena (vienai porcijai ap 50-100ml, dažkārt vispār neleju), sāls un padaudz krējuma (līdz biezeņa stāvoklim).
Mmm kā reiz brīdienās gribēju biezeni beidzot mēģināt uzražot! Paldies :)
P.S. Vienīgais žēl, ka mans timiāna krūms nobeidzās...
Baigi sarežģīti.Man pietiek ar pienu,sviestu un olām.:)) Bet šis arī būs kādreiz jāuztaisa.