local-stats-pixel

Kartupeļu biezenis - labākais, kādu zinu!24

448 2

Iepriekš jau rakstīju par to, kā pagatavot varen smeķīgu Gulašu, bet tam ģeldētu tāda liet' kā varen kreptīgs un nenormāli garšīgs biezenis- kartupeļu. Šo recepti esmu aizguvis no prakses laikiem un gribēju padalīties ar jums, jo katru reizi, kad pagatavoju šo ēdienu, īsti otram lāgam vairs nekas pāri nepaliek emotion

Tātad, pavisam vienkārši, bet nežēlīgi garšīgi!

~2kg kartupeļu

~0,6l piens

~puse paciņa sviests

Timiāns

Graudu pipari

Lauru lapas

Sāls

Reklāma
Reklāma
Reklāma
448 2 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 24

0/2000

ak šis kardinājums, tagad kaut ko taadu labpraat apeestu jo kungis sažnaudzaas ieraugot to ko es te ieraudziju

29 0 atbildēt

Šo te skatīties ir vājprāts, kad vēl neesi no rīta paēdis

17 0 atbildēt

tā kā esmu pavārs, tad pateikšu vienu lietu: kartupeļi jāliek vārīties nevis aukstā ūdenī, bet gan karstā, lai neveidotos putas, ar tām visi vitamīni tiek izvadīti laukā no kartoškām ;)

9 0 atbildēt
Super bet vel piebert klat labi kustosu sieru un vispar ir labais ar maltas galas merci
2 0 atbildēt

Mana mamma vienkārši kartupeļu biezputrai pievieno pienu uz sakuļ ar mikseri :D

2 0 atbildēt

būtu man gaļa mērcītei, es arī varētu uztaisīt.

2 0 atbildēt

Būs kojās jauztaisa :)

2 0 atbildēt

taisu tāpat ikdienā tikai bez timiāna (šī garšviela patīk tikai ar zivju ēdieniem). Pilnīgi pietiek, ja samīca kartupeļus, tad pielej karstu pienu +sviestu un tad sakuļ. Man tas aparāts ir tāds, kurš pilnībā samīcīs atlikušos kartupeļu gabaliņus, tā kā sietu nemaz nevajag smērēt

2 0 atbildēt

Manu garšas kārpiņu ideālais kartupeļu biezenis: izvārīti, sastampāti kartupeļi, mazliet piena (vienai porcijai ap 50-100ml, dažkārt vispār neleju), sāls un padaudz krējuma (līdz biezeņa stāvoklim).

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Mmm kā reiz brīdienās gribēju biezeni beidzot mēģināt uzražot! Paldies :)

P.S. Vienīgais žēl, ka mans timiāna krūms nobeidzās... emotion

1 0 atbildēt

Bon'apetit.

1 0 atbildēt

🌹

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

 emotion Tas ir labais.

0 0 atbildēt

Izskatās, ka gards emotion

0 0 atbildēt

parasti nesildu pienu, bet nākošreiz sildīšu emotion

0 0 atbildēt

Nu vislabāk sali pielikt uzreiz lai vienmērīgi ievāras, tas tā zināšanai.emotion

1 1 atbildēt

Baigi sarežģīti.Man pietiek ar pienu,sviestu un olām.:)) Bet šis arī būs kādreiz jāuztaisa.

1 2 atbildēt

labi ,ka man negaršo tas ebanais biezenis.

0 12 atbildēt