Vārītais pautiņš, arī tas ripulīšos un sabiris dos savu ieguldījumu salātos.
Fanfarām skanot tiek notecināts un satraikšķīts, un galu galā pievienots tuncis, viena baaig labā štelle, es teikšu.
Vārītais pautiņš, arī tas ripulīšos un sabiris dos savu ieguldījumu salātos.
Fanfarām skanot tiek notecināts un satraikšķīts, un galu galā pievienots tuncis, viena baaig labā štelle, es teikšu.
Daram mērci, sakapājam zaļbarību, kas nu kuram atrodams, šeit sīpollociņi un dillīte.
Mērces brīnums: 1 ēdamkarote majonēzes, 2 ēdamās karotes ar skābo krējumu, pustējkarote sinepju, speram klāt zaļbarību un samaisam, lai visa masa ir viendabīga un garšīga, nepieciešamības gadījumā pieregulējam garšu savai mēlei.
Saberam no gaisa olīvas, apakšā paliekot dāsnu zaļumu mērces kārtu un.... šļipījam iekšā. Un tas brīdis, kad "viss tiek uz dakšas" silts puskraukšķīgs kartupelis, sīpols, gurķīts, viss pārējais ietīts mērcītē.. nu pasaka. Man diemžēl nav mājdzīvnieku un alu arī nereklamēšu, tāpēc vienkārši, bet no sirds - Novēlu jums labu apetīti.
Brīdinu! IZLASIET RECEPTI KĀRTĪGI! Sajaucu tunci ar dunci un tagad komentēju no slimnīcas...