kad siers sarīvēts
parelēli apcepam gaļu...
kad siers sarīvēts
parelēli apcepam gaļu...
pieliekam majonēzi un krējumu
to visu samaisam un dabonam lipīgu masu
tad ,kad pietiekamā daudzumā gāla jau ir sacepta leikam to uz cepeškrāsns pannas
liekam virsū papriku
tam parikas vidu aizpildam ar mūsu lipīgo siera masu,protams,var likt tomātu un vairāk siera,tācu tad jārēķinās ar to,ka siers būs pa visu pannu ,tomāts sautēts man negaršo,tāpeč izvēlējos likt tiaki papriku,pagājušo reiz liku arī sēnes un tomātus..
tad leikam cepeškrāsni ,es liku uz kaut kur 220 grādiem
tā tas viss izskatās gatavā veidā uz pannas
laiakm mazliet pārcentos ar apjomu vienam cilvēkam...
Namdars arī no cirvja kāta kaut ko baudāmu pagatavos ;) man ar gatavošanu bēdīgāk, bez sievietes neiztikt... :D
Nez, kkā šķiet, ja liec fotorecpti, tad bilžu kvalitāte ir jābut kaut cik... bet šāds, paviršs...meh...
Es nevērtēju bilžu kvalitāti. Es vērtēju ēdiena kvalitāti un par to ir tev + :)
Kādēļ tu izmantoji blurr efektu, tā taču nav smuki, tur vajag izmantot sharpen :)