local-stats-pixel

Karaliskā biezpiena kūka2

Karaliskā biezpiena kūka. Recepte.Ļoti garšīgi!

Biezpienu izberž caur sietu , pievieno cukuru, vaniļas cukuru , sāli, olu, samaisa. Kausētam sviestam pievieno cukuru, sāli, miltus un dzesētu sodu ar citrona sulu, izmaisa ar pirkstiem (masai jābūt drumstalainai). Cepamo formu ietauko, 1/2 mīklas masu kārto formā un virsū liek biezpiena masu (masai var pievienot rozīnes, sukādes)un atkal mīklas masu. Kūku liek sakarsētā cepeškrāsnī 180*С cep 35-45 minūtes. Karalisko kūku atdzesē, sagriež porcijās. Iesakiet šo recepti draugiem un spiediet pirkstiņus, patīk. Paldies par uzmanību!

Sastāvdaļas:

milti 140 g

sviests 60 g

sāls 1/4 TK

dzeramā soda 1/4 TK

citrona sula 1 TK

biezpiens 170 g

ola 1

cukurs 50 g

vaniļas cukurs 1/2 TK

84 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 2

0/2000

Kāpēc soda jādzesē?

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt