Biezpienu izberž caur sietu , pievieno cukuru, vaniļas cukuru , sāli, olu, samaisa. Kausētam sviestam pievieno cukuru, sāli, miltus un dzesētu sodu ar citrona sulu, izmaisa ar pirkstiem (masai jābūt drumstalainai). Cepamo formu ietauko, 1/2 mīklas masu kārto formā un virsū liek biezpiena masu (masai var pievienot rozīnes, sukādes)un atkal mīklas masu. Kūku liek sakarsētā cepeškrāsnī 180*С cep 35-45 minūtes. Karalisko kūku atdzesē, sagriež porcijās. Iesakiet šo recepti draugiem un spiediet pirkstiņus, patīk. Paldies par uzmanību!
Sastāvdaļas:
milti 140 g
sviests 60 g
sāls 1/4 TK
dzeramā soda 1/4 TK
citrona sula 1 TK
biezpiens 170 g
ola 1
cukurs 50 g
vaniļas cukurs 1/2 TK