Kad sviests un cukurs izšķīdis, pannu noņem no uguns un pievieno šokolādi. Maisa kamēr izveidojas krēms.
Krēmu atdzesē un sakuļ ar mikseri.
Kad sviests un cukurs izšķīdis, pannu noņem no uguns un pievieno šokolādi. Maisa kamēr izveidojas krēms.
Krēmu atdzesē un sakuļ ar mikseri.
Pirmo ripu apziež ar aptuveni trešdaļu krēma, uzliek otru ripu un rūpīgi apziež ar šokolādes krēmu – piepilda atstarpi starp ripām, noziež malas un augšiņu.
Labu apetīti!
Omg. čokoloko. Es gan pievienotu Laimas šokolādi, tā šķiet izteiksmīgāka. Bet bravo, es no šādas neatteiktos!
http://uwagatavo.wordpress.com/2012/04/02/sokolades-kuka-3/
te ir pilnīgāks apraksts
muskavado ir kkāds īpašs cukurs vai var vienkārši brūno cukuru izmantot?
Izskatas jau briniskigi un laikam garso ari tik pat labi! Cik tev aptuveni laiku aiznema, lai so saldumu uzmeistarotu?