Heijā, hopsā, spocēni!
Par kāpostiem jūs jau visu perfekti ziniet, ja?
Ok, ok, bet šito fīču eZZiiC nezināja. Iespējams, ka nav pārāk izplatīta metode. Un kāposti.
Tātad - gatavojam čipšus.
Heijā, hopsā, spocēni!
Par kāpostiem jūs jau visu perfekti ziniet, ja?
Ok, ok, bet šito fīču eZZiiC nezināja. Iespējams, ka nav pārāk izplatīta metode. Un kāposti.
Tātad - gatavojam čipšus.
Izrādās, ir tādi KALE lapu kāposti. Kurus kārtīgi janomazgā. Un jāizgriež kātu, kurš esot rūgts (eZZiiC sekoja instrukcijai. Nepagaršoja.).
Tad kāpostu lapas jāsagriež segmentos un jāizžāvē (eZZiiC ieslēdza cepeni un uz plīts virsmas žāvēja).
Tad sajauca ar sāli, kaltētiem ķiplokiem un eļļu.
Uz plāts vienā kārtā.
Gatavs!
Un jā, eZZiiC guva divas mācības:
1) lietot mazāk eļļas (perfekti derēs izsmidzināmā);
2) cepenē ne ilgāk kā 5-7 minūtes (eZZiiC pārturēja, dažas lapiņas palika brūnas).
Bet tā pie aliņa, skatoties hokeju, ideāli!