Nu jau kārtīgi izmīcīta, varbūt pat nedaudz par daudz miltu, jo šī mīkla drīkst arī ķept pie pirkstiem.
Izveidojam bumbiņu un liekam atpakaļ bļodā, kur apakšā pakaisām miltus.
Nu jau kārtīgi izmīcīta, varbūt pat nedaudz par daudz miltu, jo šī mīkla drīkst arī ķept pie pirkstiem.
Izveidojam bumbiņu un liekam atpakaļ bļodā, kur apakšā pakaisām miltus.
Un apsedzam uz 15-20 minūtēm.
Tikmēŗ var sākt gatavot glazūras dekorēšanai. Parastā olas baltums un pūdercukurs metode.
20 minūtes pagājušas un mīkla ir nedaudz piebriedusi un pufīga.
Nokaisam virsmu ar miltiem un rullējam. Aptuveni 0,7-1 cm biezu.
Kā formiņu izmantoju visparastāko burciņu..
.. un korķīti.
Kad viss izspiests, sapratu, ka kaķu zeķes netiek bildes fonā, nācās improvizēt.
Liekam sildīt eļļu, ko noteikti var darīt arī spiešanas procesa laikā, lai nav pēc tam jāgaida. Kā arī sagatavojam šķīvi ar salvetēm, kur notecēs liekā eļļa.