Kad ar tukšu vēderu sāc šķirstīt Facebook'ā saglabātos postus, tad tie dažreiz tiešām mēdz novest līdz virtuvei. Lai arī cik bieži tie tiek saglabāti zinot, ka nekad netiks izmantoti..
Šoreiz kaut kas salds, bet, kas to zina, kas būs nākamreiz.
Kad ar tukšu vēderu sāc šķirstīt Facebook'ā saglabātos postus, tad tie dažreiz tiešām mēdz novest līdz virtuvei. Lai arī cik bieži tie tiek saglabāti zinot, ka nekad netiks izmantoti..
Šoreiz kaut kas salds, bet, kas to zina, kas būs nākamreiz.
Nepieciešamās sastāvdaļas:
2 cups, jeb 260 gr miltu (tā bija receptē, bet es pieliku vismaz divas reizes vairāk);
3/4 cup, jeb 180 ml piena (iespējams šis arī bija problēmas izraisītājs, tam, ka vajadzēja daudz vairāk miltu, jo katrā vietā, kur skatos, 1 cup piena ir citādāks daudzums);
2 olas;
1 ēd. k. sausā rauga;
2 ēd. k. pūdercukura;
1 ēd. k., jeb 14 gr sviesta;
Šķipsniņa sāls;
1/2 t. k. vaniļas esence (es neliku, bet garša tāpat bija ļoti laba);
1L eļļas.
Un, protams, tas ko sirds kāro dekorēšanai.
Abas olas iešķeļ bļodā unkārtīgi sakuļ.
Pievieno siltu pienu un sviestu.
Maisa līdz sviests pilnībā izkusis.
Pievieno raugu un pūdercukuru.
Un atkal kārtīgi samaisa.
Nosveram miltus. Un pievienojam tos pa daļām
Kad mīkla sāk atgādināt ļoti biezu pankūku mīklu, sākam maisīt ar rokām, tāpēc arī bilžu iztrūkums.