local-stats-pixel

Kad vīrišķi jāpabaro...31

393 0
393 0 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 31

0/2000

Labi izceptam speķim ir ļoti laba garša pat bez garšvielām.  emotion  Laimīgie vīrišķi. 

8 0 atbildēt

Man gan patīk ilgak pamarinēt un tad viscaur jūtams neizsakām garšīgums, tāpēc visu laicīgi daru uz priekšu emotion 

5 0 atbildēt
Ooo labais, nereāls gardums 😍🤗
5 0 atbildēt

Ienākot šajā receptē no kaut kādiem kreisiem vistas salātiņiem jūtos kā no elles uzkāpis paradīzē! 

5 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt

Laimīgs vīrs! sieva labi gatavo  emotion  ehh labi,kad es pats pavārs  emotion 

3 0 atbildēt

ar kādām 3 porcijām es paēstu emotion

1 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion 

1 0 atbildēt

nu es galju butu taisijis nedaudz savaadaak ... panjemtu vispirsms dziljaku pannu ... ielietu nedaudz udeni .. ieliktu galju ar visam marinadem un garshvielaam un pannai augshu .. bliiivi aiztaisitu ar folliju ... un uz 150 graadiem uz stundu .... un tad aaraa .. folliju nost  un uz dazam minutem atpakalj kraasnii .. lai brunuminjsh buutu ... domaaju .. mana galjiite buutu suliigaaka emotion

2 1 atbildēt
Būs jāizmēģina! Izskatās jau dikti apetelīgi!
0 0 atbildēt

Bravissimo!

0 0 atbildēt

pēdējā bilde uzdzina apetīti emotion

0 0 atbildēt

pēc šādas maltītes jālien tumšākā stūrī ,lai kolēģiem neuzskrietu virsū ,smirdēs elpa pēc sīpoliem un ķiplokiem ,tāpt dedzinās māgu un pirdīsi kā nelabais.. nemaz nerunājot,ka pēc 2-3 stundām atkal gribēsi ēst..

1 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt