Jaunie kabači (Cukīni )
5 olas
Vistas fileja
Siers
Saldais krējums 200 ml
Lociņi
Dillītes
Siers
Tomāti
Sviests
Sāls
Pipari
Jaunie kabači (Cukīni )
5 olas
Vistas fileja
Siers
Saldais krējums 200 ml
Lociņi
Dillītes
Siers
Tomāti
Sviests
Sāls
Pipari
Kabaču un vistas filejas sacepums ar tomātiem un sieru
Sālsūdenī nedaudz pavāram cukīni (10-18 cm gari mazie kabacēni)
Sagriežam vistas fileju
Sakuļam 5 olas ar saldo krējumu, sāli , melnajiem pipariem un lociņiem
Ņemam kabacīšus, bišku pa daudz savarīju, tapēc cepot nedaudz atsuloja, bet tas netraucēja sacepumam turēties kopā. Var arī nevarīt kabačus, bet dažas škirnes ir cietākas un cepot , neizcepas pietiekami mīkstas.
Nedaudz siers virs kabačiem
Pa virsu vistas fileja. Saliekam mazos tomātiņus
un lejam olu- saldākrējuma masu pāri, lieka 200C grādos cepties , un cepam kamēr paliek smuki zeltaini brūns. Tā kā cepu stikla cepamtrauka, tad varu arī redzēt vai ir labi viss sacepies, bet pārāk ilgi nav jācep !