Sveiciens visiem vienīgajā siltajā dienā!
Šoreiz eZZiiC jums izstāstīs un parādīs super vieglu un vienkāršu recepti, kurai var būt daudzi un dažādi varianti.
Un tā - pojehalji!
Sveiciens visiem vienīgajā siltajā dienā!
Šoreiz eZZiiC jums izstāstīs un parādīs super vieglu un vienkāršu recepti, kurai var būt daudzi un dažādi varianti.
Un tā - pojehalji!
Te eZZiiC nobildēja visas sastāvdaļas: pavisam maigi kabacīši, jaunais ķiplocēns, dillītes ar pētersīļiem, skābais krējums, sāls, piparu maisījums, oliņas un kaltētas baravikas.
Baravikas var nelikt. Bez tām arī gardi. Var pievienot vistas fileju. Būs sātīgāk. Koroch, var ieslēgt fantāziju
Urrā! Beidzot eZZiiCim bija iespēja izmēģināt savu jauniegādājumu. Ķiplociņus saberž ar sāli. Super! Nesalīdzināmi ar banālo ķiplokspiedi. Ieteikums: ķiplokus var pievienot daudz
Arī kaltētās sēnītes izmantoja piestas pakalpojumus.
Kabacēnus sagriež cmukos kubiciņos.
Olām pievieno krējumu, zaļumus, piparu maisījumu, sāli un saberztos ķiplokus. Kā arī saberztās sēnītes.
Samaisa kabacēnus ar iegūto masu.
Ievieto formītē, pārklāj ar foliju un uz 15 minūtēm cepenē. Tad foliju noņem un vēl mazliet pacepina.
Nu re ku viss gatavs.
Te eZZiiC uzlicis sev provei. Klāt krējums ar zaļumiem un mazliet redīsiņš krāsu spēlei. Patiesi gardi!
Labs , bet var likt arī gan sēnes un vistiņu arī. Un var beigās piešaut arī kādu garnelīti..