Kā vista saka?
Ko vista dara?
Kā viņa sierā gadijās?
Kā vista saka?
Ko vista dara?
Kā viņa sierā gadijās?
Viss nepieciešamais, acīm redzams! Maisiņā, pašā augšā ir kakla karbonāde, to likšu kā uzkodu, jo man mājā ir cilvēki kam vista negaršo...
Pirmais solis ir tā kārtīgi vistu saberzēt ar garšvielām. Pati personīgi izmantoju labāk latplanta garšvielas vistas gaļai un nedaudz malto papriku, kā arī iespiestu ķiploku un nedaudz eļļu.
sagriežam sieru, sēnes un sagatavojam mazos kartupelīšus, kārtīgi nomazgātus un notīrītus.
Sēnes šādi izkaisam pa pannu/trauku.
pa virsu liekam veselas vistas filejas un pa virsu vistas filejām liekam mozarella sieru.
Ielikiekam kartupelīšus citā pannā...
tad saprotam ka režģis pa virsu kartupeļiem neiet, apmainam secību. Liekam karbonādes gaļu, sagrieztu, apakšā, apbertu ar garšvielām un pa virsu uz režģa liekam kartupeļus izvārtītus eļļā un garšvielās.
Abas pannas liekam cepties!
Un lūk vistiņa, par ko arī šis raksts ir! Izvārtijusies sierā un gatava pasniegšanai ar kartupeļiem un krējumu. protams, klāt var taisīt salātus utt ko vien sirds vēlas!
Paldies par uzmanību un ceru, ka patika! Neaizmirstat novērtēt!