local-stats-pixel

Ka uztaisīt Amerikāņu PANKŪKAS14

142 19

Sveiki!

Vēlaties uztaisīt saldas,garšīgas pankūkas??

Nu tad saksim!!! :)

1.Jums vajadzēs:1 olu ,Pienu,Margarīnu,Pavisam nedaudz vaniļas,bet ja negribi tad neliec :),protams kad miltus ,cukuru ,pūdercukuru un nedaudz sali.

2.Nosākuma samaisiet olu.

3.Tad pielieciet klāt olai pienu:apmēram mazo bļodiņu.

4.Tad izkausējiet margarīnu,ja naw tad paņemiet sviestu un to izskausējiet.

5.Pielieciet pavisam maz vaniļas,ja gribi :).

6.Tad mazo bļodiņu miltu.

7.Tad cukuru cik velies,ja gribi saļāku tad liec mazāk,bet ja cukuru tad liec vairāk

8.Tad 2 ēdienkarotes cukur pūdera vai mazāk,kā velieties

9.Un nedaudz sāli.

10.Tad šo visu samaisi

11.Ieliec uz panas cepties.

12.Vari rīt cik vari :D,labu apetīti :)

Paldies kad ..... BLABLABLA :D



142 19 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Njam
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 14

0/2000

 ēdienkarotes cukurpūdera?

Mazā bļodiņa?

Paldies kad...BLA BLA BLA?

labošu, pirmkārt, jau šo - ēdamkarotes un pūdercukura. emotion

Raksts izcili paviršs. Bet vismaz recepte jauka, mmmm.

28 2 atbildēt

Jauna mērvienība - 'mazā bļodiņa'  Izskatās jau garšīgi, bet pēc tik aptuvenas receptes neriskēšu neko cept. Tomēr nejūtos tik dižs kulinārs, lai visas sastāvdaļas uz aci [vai bļodiņu] mērītu.

15 1 atbildēt

Filmās vienmēr esmu tā siekalojusies uz viņām skatoties.. emotion

12 0 atbildēt

Izskatās jau nu gardas, btw cukurpūderi parasti saucu par pūdercukuru, bet tas tā...

8 0 atbildēt

baking powder ir cepamais pulveris.. :P nevis pudercukurs.

7 0 atbildēt

mazo bļodiņuemotion emotion

4 0 atbildēt

Cukurpūderis ??? ha ha :D

3 0 atbildēt

Vispār var izmantot arī savu pankūku mīklas recepti, bet tad pats galvenais ir saputot atsevisķi olu baltumus. Olu dzeltenumus var maisīt jau mīklai klāt, bet atsevišķi stingrās putās saputotos olu baltumus pievieno pašās beigās mīklai klāt, iecilājot iekšā un samaisot, tad pankūkas sanāk pufīgas.

Un vēl - ļoti svarīga ir panna, vislabākās ir tās "jaunās" pannas, kurām ir tie melnie, slīdīgie pārklājumi, uz tām var cept bez eļļas, un sanāk tad pankūkas tādas, kā tiem amerikāņiem, aptuveni. Pati mēģināju - īstenībā forši, pankūkas maigas un nav eļļainas.

Un pankūku mīklai jau pats var pievienot visu, kos irds kāro - kaut babānus, šokolādi, kakao, kokosriekstu skaidiņas, biezpienu, praktiski jebko, bet protams tādā daudzumā, lai mīkla vēljoprojām būtu tādā konsistencē kā jau pankūku miklai jābūt, citādi var tik labi necepties. Un pirmās pankūkas cepjot varbūt sanāk ne tā, bet tad jau piešaujās, cik pannai karstai jābūt, cik fiksi jāapgriež, vai jāņem nost utt.  + To margarīnu, sviestu vai eļļas šļuku mīklai pievieno, lai labāk cepās. :)

Lai garšīgi! emotion

3 0 atbildēt

njamm , rīt būs kkas jauns brokastīs .  emotion

1 0 atbildēt

vispar jau vinam vajadzeja cepam pulveri

1 0 atbildēt

Eu man ļoti sakarojaas est!

1 0 atbildēt

what the fuck dude?

0 0 atbildēt

Vaitad latviešu pankūku recepte nau tāda paša ?

0 0 atbildēt

Cukur pūders :D :D :D

0 0 atbildēt