Šeit būs recepte kā iegūt 12 cepumus, par tiem Tu būsi ļoti priecīgs un centīsies saņemt vēl daudzus.. Tici man
Kā saņemt 12 cepumus4
48
3
Salatēta cepumi Sastāvdaļas: 110 g mīksta sviesta 105 g brūnā cukura 105 g baltā cukura 1 ola 1 tējk. vaniļas ekstrakta 195 g miltu 1/2 tējk. sodas 105 g baltās šokolādes gabaliņu 80 g žāvētu dižbrūkleņu vai dzērveņu Rezultāts: 12 cepumi
Šo cepumu recepti man iedeva kāda amerikāņu paziņa, kas tos minēja kā lieliskus cepumus, kurus atstāt Salatētim, lai būtu vieglāk uzkāpt atpakaļ pa skursteni, kad dāvanas ir atnestas. Es domāju, ka tieši tādi tie arī ir – saldi skābeni, mīksti un sulīgi, tādi, kurus gribas ēst un ēst. Ne tikai Salatētim. Pagatavošana: Sakarsē krāsni 190 grādus karstu. Ietauko formu vai arī izklāj pannu ar cepamo papīru. Lielā bļodā saputo sviestu, brūno un balto cukuru līdz brīdim, kad masa ir krēmīga un viendabīga. Pievieno olu un vaniļas ekstraktu un turpini putot. Tad ar roku iejauc miltus un cepamo pulveri, līdz ir labi samaisījusies mīkla. Beigās pievieno dzērvenes un šokolādi un iemaisi. Uz pannas liec vidēji lielas ēdamkarotes izmēra vai nelielas saldējuma karotes izmēra bumbas un viegli pieplacini. Cep 8 līdz 10 minūtes augšas un apakšas režīmā. Lieliski garšos, ja izņemsi no krāsns, kamēr cepumi vēl ir mīklaini. Atdzesē uz plāts 3 minūtes un tad uzliec uz restes, lai pilnībā atdziest.