Pamācība
par llaunu nenaaktu arii plaanaakas sskkeeles, bet vispaar izskataas eliigi veseliigi...:D
Pamācība
par llaunu nenaaktu arii plaanaakas sskkeeles, bet vispaar izskataas eliigi veseliigi...:D
lai dabuutu vinjus kraukskiigus var nelikt ledusskapii. peec sagrizsanas vienkaarsi noskalo skeeliites
atbildot uz nez komentāru " :D man ar tads skivitis D " mums skolā ēdnīcā tādi šķīvji. :D
Manuprāt, nav vajadzības, iet tādu procesu, vnk sagriežam kartupeļus un cepam pannā līdz paliek brūni, tas pats vien būs :)
ūū, izskatās baigii ņammīgii. a viņus no vārītiem tupenīšiem jātaisa jeb svaigiem.?
Veikalā sanāk nopirkt nedaudz dārgāk, bet aprēķinot tavu iztērēto laiku un pūles, neredzu tolku taisīt pašam.
paarak biezi :D :D
un izkatas tiesham needami iespejam tava dipi nosit visu garshu :D
atbildot uz niks komentāru " Hmm,man liekas,ka labak,noprikt dipi un vinj... " Visizdevīgāk ir parakāties garšvielu trauciņā, paņemt krējumu un uztaisīt mērcīti pašam. Parasti sasmalcinu ķiplokus un piparus un samaisu ar krējumu. Tad tikai uz laiku jāieliek ledusskapī, lai ievelkās.
atbildot uz R komentāru " WTF tu apber dipi mērci? tu zini ka viņ... " Katrs taisa kā viņam labāk garšo. ;)
ir taads kartupeļu mizojamais spesiaalais :) ar to var baigi plaanaas sceeliites sagriest :) tad sanaak baijgi liidziigi iistajiem :)