Pamācība
Paniekoties jau var mājās ar tādām lietām, bet reāli neatmaksājas, ja paskaita, ka jātērē eļļa, gāze un, kā autors, arī DIPI mērce. Vārdusakot, veikalā ērtāk un lētāk! :D
Pamācība
Paniekoties jau var mājās ar tādām lietām, bet reāli neatmaksājas, ja paskaita, ka jātērē eļļa, gāze un, kā autors, arī DIPI mērce. Vārdusakot, veikalā ērtāk un lētāk! :D
Kad es savus taisīju, griezu šķēles ar topašu mizojamo. Iznakums nebij to vērts. :P
Vispār pamēģini sagriezt šķēlītes ar to mizojamo nazīti kas tur blakus kartoškiem. Šķēles sanāk plānākas...hops fritierī iekšā... un tā viņas sanāk skraukšķīgas :) un ne daudz jāliek, lai nesalīp... šitā es mežezerā cepu čipulīšus,,,bija jautri :D
Manuprāt, nav vajadzības, iet tādu procesu, vnk sagriežam kartupeļus un cepam pannā līdz paliek brūni, tas pats vien būs :)
Izskatās vnk šausmīgi! Un vispār DIPI mērce ir jātaisa ar krējumu, nevis jāber virsū!! Tad jau es labāk veikalā nopērku normālus čipsus!!
Veikalā sanāk nopirkt nedaudz dārgāk, bet aprēķinot tavu iztērēto laiku un pūles, neredzu tolku taisīt pašam.
paarak biezi :D :D
un izkatas tiesham needami iespejam tava dipi nosit visu garshu :D
par llaunu nenaaktu arii plaanaakas sskkeeles, bet vispaar izskataas eliigi veseliigi...:D
atbildot uz niks komentāru " Hmm,man liekas,ka labak,noprikt dipi un vinj... " Visizdevīgāk ir parakāties garšvielu trauciņā, paņemt krējumu un uztaisīt mērcīti pašam. Parasti sasmalcinu ķiplokus un piparus un samaisu ar krējumu. Tad tikai uz laiku jāieliek ledusskapī, lai ievelkās.