Ja neesi no tiem, kas gatavo, tad šī recepte būs priekš tevis, jo prasmes un daudz laika nav jāvelta šeit. Parādīšu, kā ātri un garšīgi var pagatavot omleti. Šādu recepti esi redzējis?
Ja neesi no tiem, kas gatavo, tad šī recepte būs priekš tevis, jo prasmes un daudz laika nav jāvelta šeit. Parādīšu, kā ātri un garšīgi var pagatavot omleti. Šādu recepti esi redzējis?
Baigais kišmiš sanācis, omlete vēl beigās izšķīst. Es būtu cepis olas atsevišķi (protams arī garšvielas olai liek pašās beigās, lai saglabātu struktūru un tā nešķštu ārā), dārzeņu ceptu atsevišķā pannā, tad liek uz šķīvja omleti un pildījumu pa vidu un smuki salocītu, vūtu daudz baudāmāk, pamēģini.