local-stats-pixel

Kā pagatavot "ROLTONU" :)207

2504 96

nu ko puikas un meitenes, Būs mums šodien zupas karaliene soļanka :) visi ir pazīstami ar viņu kā ar zupu kas top no visa kas ir ledusskapī :) nedomāju ka jūs atradīsiet šai zupai kaut ko ledusskapī ja neiesiet uz veikalu ;)

Apbruņojamies ar pacietību un sākam gatavot, tas būs ilgs laiks pie plīts ;) un viss gatavosies divos katlos un pannā :)


Ņemam:

Liellopu ar kaulu

Cūku ar kaulu

Kakla karbonādi, cūkas.

Cūkas nierītes

Sīpolus

Kiploku

Kartupeļus

Nedaudz burkāna

Garšvielas

Tomātu pastu (obligāti tomātu pastu)

Žāvētu gaļu

Citronu

Marinēti gurķi

Krējumu

Maizi

« 1  2  3 »
2504 96 207 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 207

0/2000

nieres emotion

1 0 atbildēt

peedeejaa bildee tas kreejums izskataas peec kautkaa kas naacis aaraa no zarnaam :D

1 0 atbildēt

nothing to do hereemotion

1 0 atbildēt

Fuck this shit,es eju uz maķi.

1 0 atbildēt

njam njam, bet var nierītes vietā likt ko citu vai nelikt vispār ?

Man negaršo nieres emotion

2 2 atbildēt

nu c'mon chalīt.. esmu ēdis soļanku, kurā iekļauties var stabili 5 latos un izskatās vēl garšīgāk :D

0 0 atbildēt

bļe man tak naduas nav lai tik daudz nopirktu paiku

0 0 atbildēt

KUR ROLTONS?

0 0 atbildēt

lai vai kāds apčakarējiens tas viss kopā man nesanāca, ļoti interesanti pasniegta recepte, arī viss msuki parādīts :) super, malacītis ;) galvenais, ka labi garšo, pie kājas tas ROLTONS..un  beigu teksts mani vsp  uzjautrināja emotion

0 0 atbildēt

Es vel šai padarīšanai lieku klāt grūbas, olīves, tomātus, citronu (lai sāli nekaisītu), sinepes, (vai sinepju graudiņus) un nedaudz čīlī (kuru pēctam zvejoju ārā). Tomātu pastu piesmeju!!! Publisks fuj, ka tu krāp zupu ar mākslīgām sastāvdaļām. Tāpat arī nieres nelieku klāt daudziem tas liekas nepieņemami un pašam arī nepatīk Neizmantoju mākslīgās garšvielas. Rīgas ēdnīcu soļanka ir pilnīgs mēsls. Vienīgā normāla vieta kur var pāēst šo zupiņu ir Krievu "Lido", tur kautcik tuvāka konsistence. Līvānos (Rīga - Daugauvpils) "Bordentaunā" Jēkabpilī  "Gaļās namā" Rēzeknē ""Hz Ēdnīca"" Daugavpilī "Hz Ēdnīca" Madonā "arī Hz kāda Ēdnīca"" un visbeidzot Cēsīs "Un Hz Ēdnīca" P.S. Tiem kas nezin, kādreiz skaitijās "Bomžu zupa", lika pat klāt graudus, grūbas...visu kas pagadās. Tagad šis ēdiens var teikt ir eksluzīvs, un ne katrā vietā to var atrast, bet zinu tikai vienu...šim ēdienam nav noteiktas receptes un katrā vietā to taisa savadāk! Paldies autoram +2

0 0 atbildēt

vai tik tā nav NormaalsCilveeks recepte

0 0 atbildēt

njaa istai soljankai vajag nieres bet man labakemotion garsho kad ir cisinjs, normals cisinjs nevis pljura emotion

ar nierem nedaudz savadaka garsha emotion

0 0 atbildēt

1. izskatijas pretigi.

2.kads tur sakars ar roltoniem?

1 1 atbildēt

Patiesibā receptūra ir OK - tik kura bābiete Tev ir sastāstījusi to 3ju ūdens nomaiņu nieres vārot ?

nevajag klausīt durikiem, ka uzskata, ka nierēs ir pilns ar mīzaliem un tās ir jānovāra 4ros ūdeņos līdz pazaudē vispār jebkādu nieru garšu un paliek "da sūds viņu zina kas par gaļu - tik pat lab kaķis cik liellopa pauts"

Gaļa ir jāciena ! un ņefig ņergāties par nierēm, tās atvārot bezgaršīgas ...

bet dodu godigi nopelnītu plusu  - soļanka kopumā ir OK

0 0 atbildēt

Mjā, mēs mājās taisam krietni vien savādāk, kartupeļu tur nav, nieres mamma un tētis liek atsevišķi klāt jo es tās neēdu un vēl šādas tādas nianses...

0 0 atbildēt

Rokas, kā sievietei.

0 0 atbildēt

4 stundas un 15 minūtes!!!!!! Vēl ne pārāk sen bija labi laiki... Soļankas un viss pārējais... Gribu soļanjku!!! Laikam jāiet jaunu mājsaimnieci meklēt :D

0 0 atbildēt

garinētie Urķīšiemotion

0 0 atbildēt

nieres parasti veselas nevāra,sagriež vairākas reizes skalo vājā etiķūdenī vai kālija permangenāta (zilie graudiņi) šķīdumā un tad gatavo!

0 0 atbildēt

gurineeti markjiishi tpt kaa taarpojoshais raapinjsh taa vsmz es parasti saku  emotion

0 0 atbildēt
« 4  5  6  7  8 »