nieres
peedeejaa bildee tas kreejums izskataas peec kautkaa kas naacis aaraa no zarnaam :D
njam njam, bet var nierītes vietā likt ko citu vai nelikt vispār ?
Man negaršo nieres
nu c'mon chalīt.. esmu ēdis soļanku, kurā iekļauties var stabili 5 latos un izskatās vēl garšīgāk :D
lai vai kāds apčakarējiens tas viss kopā man nesanāca, ļoti interesanti pasniegta recepte, arī viss msuki parādīts :) super, malacītis ;) galvenais, ka labi garšo, pie kājas tas ROLTONS..un beigu teksts mani vsp uzjautrināja
Es vel šai padarīšanai lieku klāt grūbas, olīves, tomātus, citronu (lai sāli nekaisītu), sinepes, (vai sinepju graudiņus) un nedaudz čīlī (kuru pēctam zvejoju ārā). Tomātu pastu piesmeju!!! Publisks fuj, ka tu krāp zupu ar mākslīgām sastāvdaļām. Tāpat arī nieres nelieku klāt daudziem tas liekas nepieņemami un pašam arī nepatīk Neizmantoju mākslīgās garšvielas. Rīgas ēdnīcu soļanka ir pilnīgs mēsls. Vienīgā normāla vieta kur var pāēst šo zupiņu ir Krievu "Lido", tur kautcik tuvāka konsistence. Līvānos (Rīga - Daugauvpils) "Bordentaunā" Jēkabpilī "Gaļās namā" Rēzeknē ""Hz Ēdnīca"" Daugavpilī "Hz Ēdnīca" Madonā "arī Hz kāda Ēdnīca"" un visbeidzot Cēsīs "Un Hz Ēdnīca" P.S. Tiem kas nezin, kādreiz skaitijās "Bomžu zupa", lika pat klāt graudus, grūbas...visu kas pagadās. Tagad šis ēdiens var teikt ir eksluzīvs, un ne katrā vietā to var atrast, bet zinu tikai vienu...šim ēdienam nav noteiktas receptes un katrā vietā to taisa savadāk! Paldies autoram +2
njaa istai soljankai vajag nieres bet man labak garsho kad ir cisinjs, normals cisinjs nevis pljura
ar nierem nedaudz savadaka garsha
Patiesibā receptūra ir OK - tik kura bābiete Tev ir sastāstījusi to 3ju ūdens nomaiņu nieres vārot ?
nevajag klausīt durikiem, ka uzskata, ka nierēs ir pilns ar mīzaliem un tās ir jānovāra 4ros ūdeņos līdz pazaudē vispār jebkādu nieru garšu un paliek "da sūds viņu zina kas par gaļu - tik pat lab kaķis cik liellopa pauts"
Gaļa ir jāciena ! un ņefig ņergāties par nierēm, tās atvārot bezgaršīgas ...
bet dodu godigi nopelnītu plusu - soļanka kopumā ir OK
Mjā, mēs mājās taisam krietni vien savādāk, kartupeļu tur nav, nieres mamma un tētis liek atsevišķi klāt jo es tās neēdu un vēl šādas tādas nianses...
4 stundas un 15 minūtes!!!!!! Vēl ne pārāk sen bija labi laiki... Soļankas un viss pārējais... Gribu soļanjku!!! Laikam jāiet jaunu mājsaimnieci meklēt :D
nieres parasti veselas nevāra,sagriež vairākas reizes skalo vājā etiķūdenī vai kālija permangenāta (zilie graudiņi) šķīdumā un tad gatavo!
gurineeti markjiishi tpt kaa taarpojoshais raapinjsh taa vsmz es parasti saku