Dažas bildes kaut ir izčabinājušās, bet katrā ziņā, kad panna ir pilna ar pīrāgiem, uzkarsējam krāsni līdz 200 grādiem un pīrādziņus noklājam ar olu.
Kad pīrādziņu pildījums ir beidzies, taisām rabarberu - kanēļa maizītes.
Dažas bildes kaut ir izčabinājušās, bet katrā ziņā, kad panna ir pilna ar pīrāgiem, uzkarsējam krāsni līdz 200 grādiem un pīrādziņus noklājam ar olu.
Kad pīrādziņu pildījums ir beidzies, taisām rabarberu - kanēļa maizītes.
Ņemam rabarberu sukādes, kanēļa - cukura maisījumu un tinam.
Sarullējam, un sagriežam gabaliņos.
To, kas vēl palicis pāri, saliekam uz vienas pannas un krāsnī iekšā, līdz kļūst zeltaini brūni.
Lūk arī gala rezultāts. Visnotaļ gardi!
Mazai atkāpītei - nedaudz piparkūkas arī svētku galdam.
Un vēl mazlietiņ cukura glazūriņas, lai mazākajiem prieks!
Priecīgus svētkus!
žēl ka ar pīrāgiem ir tā-to gatavošanas process ir ilgāks nekā "iznīcināšana""
Nu mēs ar omi par to mīklu daram tā kad ir samīcīta ietinam biezās biezās segā un lai uzrūgst, bēc tam kad uzrūgst nospaidam, jeb nomīcam; )
Un katros ziemassvētkos un vispār svētkos pie omes aizbraucot bez pīrādziņiem neiztikt