Paga, kaut kas tomēr man te neštimmē:
1. daudzumi produktu ielikumos sākumā, cik?
2. ko nozīmē "protams vari pielikt velkautko un kautko nelikt vispār" tas nozīmē, ka nepieliekot sēnes man iznāks vienk. vistas mērce, bet tas jau ir kas pilnīgi cits.
3. kas tur ir ar to dārzeņu cepšanu. Tu gatavo sākumā sēnes, tad sīpolus, burkānus un vistu? Vai arī beztolkā sākumā apcep sēnes, tad liec sīpolus, burkānus, sēnes, gaļu.
4. Par vistas gatavošanu neko sīkāk neesi pastāstījis- kādas ir buljona gatavošanas īpašības, kas ar ko?
5. par garšvielām neko neesi minējis, kādas būtu ieteicamas, ar ko sader....?
6. Tomātu pastas īpašības neesi pastāstījis, ka šamējai vienmēr cukurs jāber klāt!
Traki vispār, bet labi, ka ir centība, nevis kārtēja recepte ar kolas un roltona recepti vai kā desumaizi uzsmērēt.
BTW. Liepājas tirgus ir super, tik Romiešu lapas viņi tur netirgo cik biju pēdējo reiz :(
Pluss