local-stats-pixel

Kā lēti un garšīgi paēst?22

278 4

Izdomaju uztaisīt vistas un šampinjonu mērci

viss ir ļoti vienkārši un ātri :) un ļoti iespejams jau 100 reizes taisīts :)

Kas Tev nepieciešams?

Vista

Šampinjoni

Tom. pasta

Sīpoli

Ķiploki

Burkāni

Pētersīļi

Garšvielas :)


protams vari pielikt velkautko un kautko nelikt vispār ...

Reklāma
Reklāma
278 4 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 22

0/2000

Lēti? Pa cik tad īsit iepirkies, ja nav noslēpums?

22 0 atbildēt

Sveiks Liepājniek ! emotion

13 0 atbildēt

aaaaa..... dod eest :D

4 0 atbildēt

vistas un šampinjonu mērce. sastāvdaļas: vista; šampinjoni XD

0 1 atbildēt
   

Protams cepuri nost, ka vismaz ko gatavo, bet esi arī spējīgs pienemt un saprast konstruktīvu kritiku - kad Tevi zemē mīda, bet  "pa tēmu" ...

piemēram, man pašam nav skaidrs, kas īsti ir šī recepte - jā gala iznākums ir daudz maz ok, bet apraksts nekāds ... kaut vai ievads  ... "Izdomaju uztaisīt vistas un šampinjonu mērci" ok mērce, bet pie kā, kam, ar ko labāk iet kopā ?

laba recepte ir iztrādātas pagatavošanas tehnikas apraksts soli pa solim ... ar pilnu aprakstu un tekstiem ... un, kas galvenais, "soļu knifiem" kas pieder katrai receptūrai ...

a tā dodu Tev plusus un mauc tālak - bet citreiz domā, domā, domā .... "kā labāk to pasniegt"

1 2 atbildēt

par alu to nenosauksi ,rīsi man negaršo,jo nevaru no tiem paēst,lai kā gatavotu,tāpat kā no ātrajām uzkodām ēd cik lien ,tāpat pēc 30min. gribās ēst un parāk lēti arī nebūs,ja ņem vērā,ka stīpa profenē ir 8.50

0 3 atbildēt

Paga, kaut kas tomēr man te neštimmē:

1. daudzumi produktu ielikumos sākumā, cik?

2. ko nozīmē "protams vari pielikt velkautko un kautko nelikt vispār" tas nozīmē, ka nepieliekot sēnes man iznāks vienk. vistas mērce, bet tas jau ir kas pilnīgi cits.

3. kas tur ir ar to dārzeņu cepšanu. Tu gatavo sākumā sēnes, tad sīpolus, burkānus un vistu? Vai arī beztolkā sākumā apcep sēnes, tad liec sīpolus, burkānus, sēnes, gaļu.

4. Par vistas gatavošanu neko sīkāk neesi pastāstījis- kādas ir buljona gatavošanas īpašības, kas ar ko?

5. par garšvielām neko neesi minējis, kādas būtu ieteicamas, ar ko sader....?

6. Tomātu pastas īpašības neesi pastāstījis, ka šamējai vienmēr cukurs jāber klāt!

Traki vispār, bet labi, ka ir centība, nevis kārtēja recepte ar kolas un roltona recepti vai kā desumaizi uzsmērēt.

BTW. Liepājas tirgus ir super, tik Romiešu lapas viņi tur netirgo cik biju pēdējo reiz :(

Pluss

1 8 atbildēt

huiņa

0 12 atbildēt