Ahoi!
Pēc fantastiskās vakardienas braukāšanās ar ūdensmočiem eZZiiC sajutās kā pāršauta menca. Bet neko darīt, k-kas jāuzčinī tak rītdienai. Un tā, kas tad vēl, ja ne kabacīši - cukīnīši!
Lai forša nākamā nedēļa!!!
Ahoi!
Pēc fantastiskās vakardienas braukāšanās ar ūdensmočiem eZZiiC sajutās kā pāršauta menca. Bet neko darīt, k-kas jāuzčinī tak rītdienai. Un tā, kas tad vēl, ja ne kabacīši - cukīnīši!
Lai forša nākamā nedēļa!!!
Šoreiz ēdiens ir tik vienkāršs, ka būs pa spēkam pat galīgam iesācējam. Bet tajā pašā laikā tas ir gards, sātīgs un ēdams kā pamatēdiens, tā arī variējams pie jebkuriem gaļas vai zivju ēdieniem. Lai izdodas!
Kartupelīšus sagriež plānās ripiņas, kabacēnus mazliet biezākās. Virsū ber sāli un piparus, izmaisa kartīgi.
Tad cepamtraukā kārto šķēlītes pamīšus. Pa virsu uzkaisa smalki sagrieztu baziliku un oregano.
Uzlej visam pa virsu saldo krējumu un šauj iekšā cepenē uz 20 minūtēm.
Pēc 20 minūtēm izvelk no cepenes un ...
... uzber pa virsu sarīvētu mocarellu un dajosh zharu vēl 10 minūtes.
Te nu viss cmukums kā uz delnas.
Atlika tikai gardi smaržojošo sacepumu uzservēt uz šķīvja. Nu un tā kā eZZiiC moču trakuma iespaidā vēl bija uzčinījis mazsālītos gurķīšus, tad vobshe kartinka maslom
TNX - akurāt mocījos ar fantāzijas nabadzību, ko lai vēl uztaisa no kabačiem, kurus pat kaimiņi jau no mana dārza ir atēdušies.