Te būs no manis vēl kāds variants, kā darboties pa virtuvi. Ja šis raksts atkal jums patiks, tad iespējams man uznāks luste, lai parādītu vēl ko! :)
Kā izcept šādu gaļu!46
588
2

Te nu varat paskatīties uz tām sastāvdaļām, lai uzceptu garšīgu ēdamo (vajadzīgi tomāti, rīvmaize, majonēze, cūkgaļas šķiņķis un olas)

Esmu gaļu sagriezis šķēlēs un var to sākt klāpēt. ( izvēlējos šķiņķi, jo sitot to ar āmuru var neuztraukties, ka gaļa izšķīdīs putrā, ar karbonādi gan var notikt tāds brīnums)
Reklāma

Te nu tā ir izklapēta :)) ( starpcitu, ja labi pacenšās, tad var arī panākt, ka tas šķiņķis ir izdauzīts pa visu dēlīti, bet ar karbonādi gan tikai putra sanāktu - tāpēc sķīņķis...

Te jāsāk darboties ar klapējumu

Olā jāapgroza no abām pusēm
Reklāma

Te vārta pa rīvmaizi

Atcerās arī par otru pusi

Uzšļaksta eļļu uz pannas, lai var sākt cept ( jo vairāk eļļas, jo sulīgāka gaļa būs - tai drīzāk jāvārās nevis jācepās)
Reklāma

Te nu kādu laiku jāpacep

Te saliek uz cepešpannas