Kā es "Taco" taisīju.53
Nepieciešamais:
Taco laiviņas
Taco garšvielas
Tomāti
400g maltā gaļa
Salāts (manā gadījumā ledus salāts)
Siers
1. Uzkarsē pannu.
2. Liek apcepties gaļu, smuki brūnu.
3. Kad gaļa apcepusies, pievieno visu paciņu Taco garšvielas un pacep vēl pāris minūtes.
1. Sarīvē sieru.
2. Sagriež tomātus un salātus. (Salātus var negriezt, bet ielikt veselu lapu, tāpat ar tomātiem - griez cik lielu gabalus vēlies, bet veselu gan neliec iekšā - neielīdīs.)
3. Gaļu ieliec kādā bļodiņā.
Pirms laiviņu piepildīšanas liek krāsnī uzsildīt 150 grādos, 5-10min.
Kad uzsildījušies pilda - apakšā gaļa, pa virsu dārzeņi un visu noslēdzot - uzber sieru.
Sapildītos liek krāsnī, lai izkūst siers un viss uzsiltu.
Garšo labi ar Tabasco mērci!