Šķērsgriezumā.
Taisot vienu sieru izmaksas ir līdz 5euro. Garša ir izcila, mīksts un ļoti sātīgs.
Priecīgus Jāņus, spocēni!
Šķērsgriezumā.
Taisot vienu sieru izmaksas ir līdz 5euro. Garša ir izcila, mīksts un ļoti sātīgs.
Priecīgus Jāņus, spocēni!
Harbinger of ***orrow... tu zini ka izskatas Janu siers? tu vispar zini kas ir Jani? + par rakstu un pr. Liigo svetkus!!!!!!!
"Jāņa Tēvs Jāņa māsu sarāja, kad tā olas izmeta. Jānis nāca ar alu, paslīdēja uz olām. Alus gaisā, Jānis zemē, Jāņa tēvam infarkts klāt." Laba recepte + godīgi nopelnīts.
Laikam neesi redzējis normālus produktus, tikai atkritumus, ja spēj ēdienu nosaukt par samazgām. :)
Mhmm... Pārlasīju trīs reizes, biezpienu meklēdams! Bet izskatās labāk, nekā mans variants Laikam Jāņu siers var konkurēt ar rosolu recepšu dažādības ziņā!
P.S. Marmalāde - marmelāde. Duršlaks - caurduris.
Bet spriezot pec tava prof. bildes izskataas kad tu esi maza neapteesta kuciite.
Nah man garuzmiimes tups esi kad nesaproti kas rakstiits? un izskataas kad vel pedins pie tam...eat you own dick