Traukā (vislabāk formā ar noņemamām sānu malām) izklāj Selgas cepumus. Izšķīdinātu želatīnu sajauca ar jogurtu (tā kā tas ir krēmveida, tad nav nepieciešams putukrējums). Ja gribās iekšā smalki var sagriezt augļus vai pievienot ogas. Sajaukto jogurta masu pārlej cepumiem un ieliek ledusskapī, kad nedaudz saželējis - virsū liek augļus un ogas. Liek ledusskapī, kad stingra forma ņem ārā un ēd(lai labi garšo!)
Jogurta kūka7
35
4
Sastāvdaļas
4 personām:
1 paciņa Selgas cepumu
1 paciņa želatīns
4 trauciņi jogurts zemeņu vai ķiršu ar šokolādes skaidiņām
augļi vai ogas - pēc izvēles
1/2 glāze
Pagatavošana: 40 min.
Reklāma