Drusku par šo neiedomājami superīgo desertu!
Kā pagatavot?
Drusku par šo neiedomājami superīgo desertu!
Kā pagatavot?
6 personām
Gatavošanas laiks 20 minūtes + laiks atdzesēšanai vismaz 2 stundas
2 paciņas želatīna, katra 9 g
500 ml jauktu konservētu augļu vieglā sīrupā
300 ml saldā krējuma
2 ēdk. cukura
1 tējk. vaniļas cukura
Šādi izskatīsies deserts...
1. Katru želatīna paciņu ieber atsevišķā metāla bļodiņā un pārlej ar 4-5 ēdamkarotēm auksta ūdens. Atstāj to 10 minūtes uzbriest.
2. Sagatavo 6 formiņas želejai, katru 150 ml lielu.
3. Vienu bļodiņu ar želatīnu liek vāroša ūdens peldē un maisa, līdz graudiņi pilnībā izkusuši.
Želatīnu iemaisa augļu konservos. Tos sapilda formiņās līdz pusei. Liek ledusskapī, lai sacietē.
4. Kad augļu želeja sastingusi, saputo krējumu. Izkausē arī otru želatīna porciju un tai liek klāt pa karotei saputotā krējuma, visu laiku maisot. Kad apmēram trešdaļa krējuma iemaisīta, to samaisa ar palikušo putukrējumu. Masu nekavējoties liek uz augļu želejas un piepilda formiņas līdz malām. Nolīdzina virsmu un liek ledusskapī sastingt vismaz uz 1 stundu.
Neaizmirsti šo rakstu novērtēt ar + Lūdzu savādāk šīs želejas izdarīs pašnāvību!!!
Skatījos bildes un domāju, kā tādus apelsīnus varētu uztaisīt..?
Bildes ir interesantas. Varēšu izmantot šīs idejas. Lai gan želeju ir uztaisīt diezgan viegli. + par cenšanos.