local-stats-pixel

Jaunā gada pīle22

145 1

Tā nebūs pīle, kur apklačots kāds tiek,

Un arī tā, ko slimnieciņam gultā liek.

Būs cepta pīle - ko svētku galdā liek,

Lai izsalkušām māgām prieciņš tiek.

Seko vienkārša recepte bildēs

Reklāma
Reklāma
145 1 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 22

0/2000

kaut kad pagājušo gad biju nopircis pīli un izcepis cepeškrāsnī,sajūsmā nebiju it īpaši no tās smirdoņas nākošajā dienā,kamēr karsta garšīga,otreiz nepirkšu,tas tāpat kā ar trusi,...

5 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt

Kā man te viens kolēģis teica: "Būtu nauda pats ēstu" emotion forši, man pīle ļoti garšo, bet kā jau te teica, jāēd kamēr karsta, tie tauki līdzīgi kā jēram auksti paliek nebaudāmi. PS man ar bieži piemirstas kāds foto uztaisīt, jo nu, cik nu var vispār paspēt tās bildes taisīt, ja stūķi gatavo tad jau ne jau speciāli priekš likšanas spokos, bet savējiem emotion Veiksmi jaunajā gadā ! emotion 

4 0 atbildēt

Gatavoju ļoti līdzīgi, veinīgais, ko papildus pildījumā lietoju, pāris šķēles baltmaizes, sagrauzdētas un sagrieztas kubiņos, uzsūc lieko šķidrumu un taukus. emotion  emotion 

4 0 atbildēt

 emotion Es ar gribu garšīgu pīli.

2 0 atbildēt

Smuka pīlīte. Treknākas parasti ir lielākas pīles, virs 3kg un vairāk. Jaunākas mazākas pīlītes ir nedaudz liesākas tādēļ varētu būt bija mazāk tauku. Es pīlītei pildījumā parasti lieku žāvētas plūmes vai aprikozes, baklažānu un rīvmaizi. Ja pīle treknāka rīvmaize labi nosūc taukus. ideāli ir ja uz loga vēl ir kāds piparmētras zariņš. Pīlei labi der klāt arī nedaudz timiāna.

2 0 atbildēt

ilgs proces bet pec tam gardi gan emotion  emotion  emotion 

0 0 atbildēt