Tikmēr 2 olu baltumus saputo ar šķipsniņu sāls. Turpinot putot, pa daļām ber klāt cukuru, puto, līdz masa ir stingra un bieza. Tad iemaisa kokosriektstu skaidiņas.
Pannu no krāsns izņem, ogām virsū klāj olbaltuma-koksa masu.
Tikmēr 2 olu baltumus saputo ar šķipsniņu sāls. Turpinot putot, pa daļām ber klāt cukuru, puto, līdz masa ir stingra un bieza. Tad iemaisa kokosriektstu skaidiņas.
Pannu no krāsns izņem, ogām virsū klāj olbaltuma-koksa masu.
Krāsnī temperatūru samazina līdz ~170°, kūku cep vēl 35 - 40 minūtes, līdz virsa kļūst brūngana.
Kūku atdzesē un pārkaisa ar pūdercukuru.
Labu apetīti!