local-stats-pixel

Ja tev negaršo ķirbis: eksperiments #12

Hei, hei visiem! Atvainojiet, ka biju nozudusi vairāk kā nedēļu. Mani uz dažām dienām pie vietas nolika kaut kas gripveidīgs, bet pēc tam sanāca liels kreņķis ar suni. Vadāju pie vetārsta piecas dienas pēc kārtas, laida zāles, lika sistēmu. Ucināju un čubināju, lai suncis ātrāk vesels tiek.
Labi, pietiks par blakus lietām. Ķersimies vērsim pie ragiem. Savā iepriekšējā rakstā apsolīju, ka izmēģināšu vairākas receptes, lai apmānītu savas garšas kārpiņas un dabūtu iekšā ķirbi. Tiem, kuri nezina - man ķirbis negaršo, bet tajā ir tik daudz vērtīga mūsu veselībai, ka kaut kā jāmēģina apēst. Pirmais eksperiments - ķirbja biezzupa. Varbūt kādam liksies, ai, kas tad tur, parasta ķirbja biezzupiņa, bet ne man. Protams, vārītā ķirbī vērtīgo vielu ir krasi mazāk, bet ķirbis paliek ķirbis. Nu, tad sākam...

Reklāma
Reklāma
Reklāma
82 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 2

0/2000

Pamēģini pierīvēt muskatriekstu. Mūsmājās tas ir topā.

0 0 atbildēt