Jo-ho-ho, ho-ho-ho spocēniem!
Silta jauka virtuvīte,
Čugunbaļķu kurināta.
Vēl siltāka, vēl jaukāka,
Kad ķirbītis virtuvē!
/eZZiiC pašizpausme/
Jo-ho-ho, ho-ho-ho spocēniem!
Silta jauka virtuvīte,
Čugunbaļķu kurināta.
Vēl siltāka, vēl jaukāka,
Kad ķirbītis virtuvē!
/eZZiiC pašizpausme/
Vistiņas gabaliņus brīvā izpildījumā apber ar kurkumu, papriku, ķiploku pulveri, čili, sāli un pipariem. Visu kārtīgi ieberzē un atstāj savilkties.
Tad sagriež ķirbīti, kartupeļus, sīpolus. Mazliet sāls, eļļa un svaigas dillītes (te var arī dažadus kaltētus garšaugus pēc sirds patikas). Samaisa.
Tad ieslēdz cepeni, lai uzsilst.
Formītē izkārto drāz... tfu, dārzenīšus.
Pa virsu uzgulda savilkušos vistīni. Nu un solārijā iekšā uz apmēram stundu.
Nu moins, no virmojošiem aromātiem jumts jau brauc!
Nu ja, kā parasti, eZZiiC svaigo gurķīti aizmirsa mājās, leCskapī... pī!
Izručīja, arī kā parasti, mazie zaļie
Ceru, ka noderēs, variantu milzums