local-stats-pixel

Iebiezinātais piens ar cukuru30

 239  0

Sveiki!

Šaubos, vai ir daudz tādu cilvēku, kuriem negaršotu iebiezinātais piens. Es noteikti esmu pieskaitāma pie tiem, kuriem ļoti garšo šis piena izstrādājums. Diemžēl, tas nav no lētākajiem našķošanās objektiem, tāpēc uzskatām par kaut ko īpašu. emotion

Lai vai kā, tagad esmu atklājusi pasaules uzbūves principus un to, kā uzbrūvēt iebiezināto pienu manas mājas virtuvē. ;D Nolēmu padalīties šajā informācijā ar ar jums.

Sastāvdaļas:

*1 litrs piena

*700 g cukura

*kāda ēdamkarote vaniļas cukura

*maza šķipsniņa sodas

*maza šķipsniņa sāls

-----------------------------------

No šīm sastāvdaļām iznāk nedaudz vairāk kā litrs iebiezinātā piena. Man personīgi šādi iznāk gandrīz 3 reizes lētāk kā nopirkt veikalā. Protams, laiku paņem, bet tā kā man tajā dienā tāpat nebija ko darīt, tad viss kārtībā. emotion

Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

Šito var karotēm ēst pa taisno emotion

 32  1 atbildēt

Laikam jāpārveido recepti priekš manis-

 

*3 litri piena

*2100 g cukura

*vismaz 3 ēdamkarotes vaniļas cukura

*liela šķipsniņa sodas

*liela šķipsniņa sāls

Gatavot man diezkā nepatīk, bet laikam būs jāizmēģina! Paldies tev labo cilvēk par recepti! :)

 13  0 atbildēt

Pielikšu pie favorītiem. Kaut kad jāuztaisa. :) emotion

 8  0 atbildēt

Kādu tur pienu tur likt? Lauku vai veikala? Ja veikala tad cik lielu tauku saturu???

 5  0 atbildēt

Bāc es tieši tgt ēdu iebiezinato pienu, kurš tomēr ir pirkts veikala :D

 3  0 atbildēt

No šī var uztaisīt arī vārītu iebizināto pienu? t.i. biezu, kas parasti ir reikstiņos un cepumos? emotion

 1  0 atbildēt

Zbis, paprovēšu! Paldies par recepti!

p.s. iebiezinātais piens arī labi garšo kopā ar pankūkām emotion

 1  0 atbildēt

omg, paldies par recepti ^.^

 1  0 atbildēt

Tūlīt ķeršos klāt pie darba, cerams ka man sanāks. :)

 1  0 atbildēt

Ja piens ir ļoti svaigs, zoda nav vajadzīga. Es vāru mazliet ilgāk un man iznāk  gardas gotiņas.Vaniļas

cukuru  pielieku tikai beigās, lai aromāts neizkūp gaisā.emotiongards!

 1  0 atbildēt

Oh, cik garšīgi mmm.

 1  0 atbildēt

un es vel vakar domaaju,kaa shito pagatavot.emotion

paldies par recepti!!

 1  0 atbildēt

Autor plusi par mantu ...

bet kam Tu sodu liec Tur klāt ? Kur ideja sārmainu pienu padarīt ? Pienskabes baktērijas nokaut vai ?

 1  0 atbildēt
Paldies. +
 1  0 atbildēt

Heh,paldies par receptīci godīgi sakot nemaz nezināju,ka šādi viņu var uzstaisīt visu laiku kā muļķis pirku veikalā :O

 2  1 atbildēt

man kaut kas nesanāca. ļoti šķidrs. paņēmu 3,5% pienu, treknāks veikalā nebija. Brīdī, kad sāka vārīties, tad bija jūtams, ka ir nedaudz pabiezs, bet jo ilgāk vārījās, jo ūdeņaināks palika. tev fotogrāfijās tāds viendabīgs izskatās, bet man bija pa virsu putiņas, pēc tam puse tāds kā ūdens un apakšējā daļa normāla. kad apmaisīju, tad palika viendabīgs, bet ātri vien nosēdās atkal visu laiku.

Dāņu veikala piens laikam ir mēsls, ja nebūs slinkums, tad kādu dienu būs jāpaņem Aldi Vācu piens.

Varbūt tādā gadījumā, ja sanāk tāds pusšķidrs, tad vairāk cukuru likt klāt?

 0  0 atbildēt

Apmēram cik ilgi šito gardumu var glabāt?

Man bračka būs starā par šo gardumu, kad es viņam uzdāvināšu Ziemassvētkos, varēs ēst visu gadu!

Paldies! ;)

 0  0 atbildēt

stilīgi

 0  0 atbildēt

emotion

 0  0 atbildēt

ou jaa emotion

 1  1 atbildēt