Paņem sīpolu, sarīve un ieliek medū..apēd ..
PROFIT!!!
recepte ir laba, pats piekopju to.
BET KĀPĒC MĒS NEPROTAM IEVĒROT GRAMATIKU VAI PAŠUS PRIMITĪVĀKOS PAREIZRAKSTĪBAS LIKUMUS?
-PRETĪGI LASīT! :/
Nu garšas uzlabošnai iesaku to miksli likt tkādā zālu tējā: man garšo piparmētru vai mežrozīšu.... Tad ir gardi.
Labs līdzeklis, priekš saaukstēšanās.
Es parasti ierīvēju pavisam nedaudz ingveru, tad 2 šķēles citrona un apleju ar verdošu ūdeni.
No sākuma man arī ļoti negaršoja, bet tad mamma sataisīja ar kkādu tēju kopā ļoti garšīgs tad sanāca, vēl ir negaršīgs ja ir par daudz ingvera tad iedzert nevar kā kož kaklu
100 grami katru rītu un būsi vesals. un nekādas pļurzas tur nepalīdzēs. :D
godīgi sakot, grippai jau vairs šis brīnumlīdzeklis nepalīdzēs, tā tikai šķiet, jo salikta vitamīnu buķete...nevajag piemirst, ka kivi satur vairāk C vitamīna, nekā citrons, kāpēc tad neviens nelieto kivi? :) bet vispār šādi dzērieni jādzer profilaktiski un regulāri, tad varbūt stiprināsies imunitāte un līdz grippai neaizvilks. manuprāt, pirmajā vietā ir tomēr ķiploks, pārbaudīts uz savas ādas, lai cik riebīgas blakusgaršas un smakas viņš atstāj, taču sajūtot pirmos slimības simptomus, jāēd uzreiz-vēl nav pievīlis :)
Es dzeru parastu ingveru, labi stipru, palīdz pret stressu, dod mundrumu lābāk, kā kafija, ārstējot pat depresiju.
bet vispār raksts labs
Autor, šis nav garšīgi, šis ir šausmīgi negaršīgi [bet tikai man visticamāk].
pretīgs un galīgi nepalīdz,priekšnieks ar visu šito nedēļu noslimoja,nedēļu pateicoties medikamentiem,nevis šai žļurbai