Pielejam tomātu mērci, saldo krējumu, glāzi ūdens, piparus un sāli.
Visu samaisam. Kad sāk vārīties un piešļaksta pilnas acis ar mērci- tas nozīmē, ka tagad vajag nogriezt uguni minimālu, lai lēni vārās, pa retam apmaisot.
Makaroni gatavi. Makaronu gatavību pārbauda vienkārši- ar dakšu izķeksē kādu un pagaršo, protams, nedaudz padzisinot :D Nokāšam makaronus. Pa to laiku mērce ir gatava pannā.
Reklāma
Nokāstiem makaroniem- pārlej pannas saturu.
Samaisa un VISS! Alelūūūja, alelūūūja...
Liekam uz šķīvja. Pārberam kādu zaļumu- bildē ir dilles. Ēdam karstu, bet ļoti garšīgs ir arī šis ēdiens auksts. Uzsildīt var mikrenē vai uz pannas ar nedaudz eļļu. Labu apetīti un novēlu Jums nenodedzināt virtuvi!