Sveiki! Tātad- izlēmu izveidot "Homo sapiens rukozhopus- iekaro virtuvi" seriālu ar vienkāršām, bet ļoti labām, ātrām ēst gatavošanas receptēm cilvēkiem, kuriem pārkāpjot virtuves slieksni rokas automātiski atkabinās no pleciem, noslīd pa muguru uz leju un pieaug pie dibena- un līdz arī ar šīm ekstremālajām pārvērtībām gandrīz katra ēdiena gatavošana cieš fiasko. Cilvēkiem, kuri ieejot virtuvē jūtas kā teleportējušies uz kaut kādu ņeudačņiku pagastu un grib ātrāk tikt no turienes ārā- bet cērmes vēderā urbj reģipsi, ēst ļoti gribas un uzliet roltonu jau kā 1000 gadus- apnicis un gribas ko citu. Šīs receptes vnk nevar nesanākt. Tātad, šon es Jums parādīšu kā uztaisīt "Tunci makaronos". ;) Pagatavošanas laiks aptuveni 12-15min.
"Homo sapiens rukozhopus- iekaro virtuvi" jeb "Tuncis makaronos"7
265
0
Šeit mēs varam apskatīt šo īpašo cilvēku rentgenu atrodoties virtuvē. :D
P.S. Bilde no google.lv
Tātad- ko mums vajag? Katlu, pannu, nazi, virtuves dēlīti. Tad no produktiem vajag ( šī seriāla receptēm nevajag juveliera precizitāti, ja šis tas bus par pārdesmit gramiem vairāk vai mazāk- nekas nenotiks. Nu vienīgais sāli nevaig pārbērt par daudz. :D )- 600-700 grami makaroni, tunci eļļā 380-400 grami, 2 normāla izmēra sīpoli, 400 grami tomātu mērces, 100 grami saldais krējums, neliela glāze ūdens, melnie maltie pipari šķipsna, pustējkarote sāls.
Reklāma
Liekam uz uguns katlu ar ūdeni- bik vairāk kā pusi katlu aiznem ūdens.
Tuncim traukā notecinam eļļu.
Notīram sīpolus- un vnk griežam- šeit arī nevaig piemērot nekādu juveliera precizitāti. Lai ir cits gabaliņš mazāks cits lielāks- tas dos īpašu garšu.
Reklāma
Plītei zem pannas ieslēdzam pilnu pedāli un uzberam sīpolus.
No satecējušā tunča- paņemam pāris karotes tās smeķīgās, tuncīgās eļļas un uzlejam uz sīpoliem. Lai tie cepās- paretam apmaisam, bet ļaujam arī mazliet piedegt.
Ūdens vārās- burbuļo- beram iekšā makaronus. Man bija 1kg paka makaronu- bildē var redzēt cik atstāju pakā.
Reklāma
Pēc iebēršanas makaronus vajag apmaisīt- lai nepiedeg pie katla apakšas. Un VISPĀR procesa laikā pāris reizes apmaisam. Liekam vāku virsū- uguns max.
Kad makaronu ūdens sāk burbuļot un liekas, ka tulīt nonesīs vāku nost- nogriežam mazu uguni un vāku atstājam ar šķirbu. Neaizmirstam apmaisīt!