Pie putukrējuma pievienojam sadrupināto halvu.
Halvu viegli icilājam putukrējumā.
Pie putukrējuma pievienojam sadrupināto halvu.
Halvu viegli icilājam putukrējumā.
Un beidzot pielejam uzbriedināto želatīnu. (Viņam jābūt šķidram, bez gradiņiem.)
Viegli iecilā un masu noliek uz 30min savilkties.
Saldais nu ir gatavs, atliek tikai izdomāt ar ko kopā viņu pasniegt, vai ēst.
Šoreiz pasniedzu ar zemeņu mērci.
Vienkārši, sablenderētas zemenes ar cukuru. (Man viņas ir sasaldētas. Atliek tikai izlaidināt un gatavs.)
Lai veicas!
P.S. Ja ir kādas neskaidrības, droši varat uzrakstīt un pajautāt! ;)
Sorī, bet pēdējā bildē, neizlasot tekstu, izskatās pēc gaļas - sasaldētas gaļas :)