local-stats-pixel

Gurķojamies12

428 0

Pienācis gurķošanās laiks. Katram ir sava labākā recepte un metode kā gurķus ielikt ziemai. Parādīšu kā gurķojos es, varbūt kādam noder.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
428 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 12

0/2000

Man ne visai garsho gurķi ar etiķi, bet, ja vajag, var vienu/divas burkas gadā arī nopirkt. Bet man patīk mazsālīti gurķīshi, ko arī regulāri censhos prieksh sevis sagatavot. Vienīgi man te Vācijā tā pashvaki ar garshvielām. Pielieku tā vairāk ķiploku, dilles, piparus un sāli un pēc 2 dienām ēdami. Ja neapēdās uzreiz, tad ledusskapī iekshā. Pagājushajā gadā ieliku tā pavairāk un pusgadu krauksķīgus ķiplok-gurķus ēdu:)

7 0 atbildēt

Nu ko lai saka! Mūžu dzīvo, mūžu mācies! Paldies par recepti.

6 0 atbildēt

Es šogad liku klāt arī čilli (pikantumam) un samtenes ziedus (lai būtu kraukšķīgāki). emotion

Mūsu ģimenē ļoti iecienīti ir gurķu šķēlītes eļļas marinādē.

6 0 atbildēt

Mēs ari bijam laukos un marinejam gurķus ,tik šogad mes visam vel likam klāt sinepju seklas.Un paris burkām paris šķēles marutka sakni....stāsta ka esot gardi ,nu tad jau ziemā manīs.emotion

5 0 atbildēt

Gurķojamies gan.

4 0 atbildēt

Kad gurkijs gurķoties pie manis sāk.

Man cita gurķošanās prātā nāk.

,

4 0 atbildēt

Zem 9. bildes ir rakstīts, ka lieku arī sāli.  

4 0 atbildēt

Un ziemā ideala zacene... Un uz pohām var dzer un dzert to šķidrumu  emotion  emotion 

4 0 atbildēt

Laba recepte ,ari man ta strada jau gadiem.

3 0 atbildēt