local-stats-pixel fb-conv-api

Gulaša Zupa. (nejaukt ar GULĀŠ ungāru sarkano zupu)33

510 16

Kārtējais jaunums no manis. Par šo gan pārāk labas atsauksmes neceru saņemt , jo neesmu nekur un nekad manījis ka kāds kaut ko tādu vispār ēstu šādā veidā. Jasāk nedaudz no vēstures. Man pavisam mazam esot ļoti ļoti nepatika, ka māte taisija gulaša mērcīti pie kartupeļiem kurā bija nedaudz trekna gaļa un sīpoli klāt. Vnk biju sīks un dumjš un nēdu tādu, tapēc kad visi uzlika vārītos kartupeļus un uzlēja mērci, es paņēmu bļodiņu nosmēlu "šķidrumu" mērcītei un ēdu kā "zupu" ar rupjmaizi. :D Tad nu pa retam pagatavoju pēc savas gaumes šādu gaļas mērci kura principā ir domāta kā piedeva . un ēdu kā zupu. :D Gan jau daudziem tas liekas dīvaini un stulbi, Bet garša ir ļoti laba :D

Reklāma
Reklāma
Reklāma
510 16 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 33

0/2000

Piekrītu par visiem 100, ka lauzta maizīte garšo daudz, DAUDZ  labāk. 

81 5 atbildēt

Spēcinoša zupiņa,  ko ko te piebilst, emotion nav nekāds borščs vai harčo, vienīgā bēda ka uz nakti skatoties, cepure nost SpokuPavāra priekšā emotion

46 0 atbildēt

Un tie garšīgākie raksti vienmēr jāliek uz nakti? Mans vēders ir uzstādijis ultimātu - liek piecelties un aizstaigāt līdz ledusskapim

17 2 atbildēt

Nāc , es tevi algošu savā virtuvē par cepumiem emotion

8 0 atbildēt

Jocīgi, bet interesanti.

5 0 atbildēt

Ehhh patiesībā apceptas gaļas pēčāk "pusbuljona" varīšana ir klasika, kas iet gadu tūkstošiem ...

bet par 7tīto punktu nepiekritīšu nekad - gaļu vajag maigu, bet sipolus tumšākus pirms tam ...

Labāks "ievars veidosies" ja sīpols dos karemeles saldumu un nebūs tās piedegušas gaļas sīvuma ....

4 0 atbildēt
Ir 2 lietas kas pārspēj visu. Tas ir ūdens uz pohām un tikko izņemta no krāsns , silta , mīksta baltmaize! Par rakstu + , izskatās garšìgi.
4 2 atbildēt

bet es piekrītu , ka šitā mērcīti ēst ir pat labākais variants ! pat ar maltās gaļas mērcīti šādi mēdzu izrīkoties .. nom nom nom ..... iešu pagatavošu sev ar ! paldies SpokuPavāriņam !

1 0 atbildēt

Eu,es arī bērnībā (un joprojām,jāatzīst) tā darīju ar gulašiem un mērcēm. Bet ņam-ņam.

1 0 atbildēt

Kjinka ar meerci

0 0 atbildēt

es arī ēdu vnk gulaša mērci ar maizi :D :) 

0 0 atbildēt

izskatās garšīgi (:

0 0 atbildēt

Tu labi mizo kartupeļus emotion

0 0 atbildēt

Jāiet jāuztaisa roltons. :D

1 1 atbildēt

Agaa, psihologam par šķīvju krāsu būtu ko teikt- zili trauki mazina apetīti un tāpēc ieteicams tiem, kas vēlas ievērot diētu. Ja būtu vēl arī kantaini, tad vispār - svara vērotāju draugs emotion

+

0 0 atbildēt

Gards jau ta noteikti, bet izskatās, ka būtu jau kāds vienreiz ēdis :D

3 3 atbildēt

me gusta emotion

0 0 atbildēt

vispaar eksistee taada lieta, kaa gulashzupa. taa ir viena no polju tradicionaalajaam zupaam. un daudzaas polju zupaas tiek pievienoti klaat milti.

0 0 atbildēt

Tu esi paredzams - visur sinepes. emotion

2 2 atbildēt

Visu ko esmu taisijis pēc tavas receptes ir bijis garšīgs un šī recepte nebūs izņēmums! emotion

0 0 atbildēt