Kārtējais jaunums no manis. Par šo gan pārāk labas atsauksmes neceru saņemt , jo neesmu nekur un nekad manījis ka kāds kaut ko tādu vispār ēstu šādā veidā. Jasāk nedaudz no vēstures. Man pavisam mazam esot ļoti ļoti nepatika, ka māte taisija gulaša mērcīti pie kartupeļiem kurā bija nedaudz trekna gaļa un sīpoli klāt. Vnk biju sīks un dumjš un nēdu tādu, tapēc kad visi uzlika vārītos kartupeļus un uzlēja mērci, es paņēmu bļodiņu nosmēlu "šķidrumu" mērcītei un ēdu kā "zupu" ar rupjmaizi. :D Tad nu pa retam pagatavoju pēc savas gaumes šādu gaļas mērci kura principā ir domāta kā piedeva . un ēdu kā zupu. :D Gan jau daudziem tas liekas dīvaini un stulbi, Bet garša ir ļoti laba :D
Gulaša Zupa. (nejaukt ar GULĀŠ ungāru sarkano zupu)33
510
16
Autora bilde
Iesākumam iemarinēju gaļu citronā.
Autora bilde
Bik mīļākās garšvielas un padaudz citrona sula + sinepes.
Reklāma
Autora bilde
Tad nomizojam kartupeļus un liekam vārīties.
Autora bilde
Ļoti smalki sakapājam sīpolu
Autora bilde
Dillītes
Reklāma
Autora bilde
Kad kartupeļi izvārījušies sastampājam ar krējumu un dillēm putriņā, šim pasākumam pielietojumu redzēsim pašās beigās :)
Autora bilde
sacepam gaļu brūnu jo brūnu, un pieberam pašās beigās sīpolus
Autora bilde
Tad liekam katliņā uz stundu sutināties . pielejam kādu litru ūdens un pieliekam divus lielus burkānus, piparu , lauru lapu.
Reklāma