Mīklu lej ietaukotā formā un cep 175 grādos 80 minūtes.
Ja izmantojat formu ar noņemamām malām kā es, iesaku likt cepamo papīru, jo man daļa iztecēja uz pannas, kas bija apakšā. ;D
man gan vienkārši liekas, ka kūka nav kārtīgi izcepusies un tas, ko tu domā ar "krēmu" vienkārši ir jēla mīkla.
Apēdīsi gudro kūku, viedāks arī paliksi
Un nākamreiz līdz galam šo tā pamatīgi izcepsi.
Tā tev ir gleze, kas veidojas, ja kārtīgi nesaputo olas dzeltanumu. Tas jāputo ik ilgi līdz viss cukurs ir izkusis un olas dzeltanums ir kļuvis gandrīz balts. Pēc olu baltuma iecilāšanas neko var nemaisa. LAI NĀKAM REIZ VISS IZDODAS LABĀK! :)