Kad kūka mazliet saželējusi. Atkal uzbriedinam želantīnu, izkausējam un pielejam klāt persiku sīrupam. Izdekorējam kūku pēc sirds patikas un lejam pa virsu sīrupu.
Liekam uz nakti ledusskapī un nākošajā dienā...
Kad kūka mazliet saželējusi. Atkal uzbriedinam želantīnu, izkausējam un pielejam klāt persiku sīrupam. Izdekorējam kūku pēc sirds patikas un lejam pa virsu sīrupu.
Liekam uz nakti ledusskapī un nākošajā dienā...
...gatavs!
Labu apetīti! :) Turpinājums sekos.
Es gribētu gan, lai mani pacienā....ne jau tāpēc, ka pati būtu slinka vai nemācētu. Ja es viņu taisītu tad man būtu visa vienai jāapēd. Zinu cik gardas ir jogurta kūkas....tikai manā mājā tikai man tā liekas!!!!!
Noformējums tiešām super!!!!
Eh-tad kādēļ rakstīji-atkarīgs kāda tev forma :D?
tad jau uzreiz-vareji uzrakstīt! uz Acu mēra tev visas sastāvdaļas
man nekad nesanak ka tiesi ir ar to zelantinu ja izmantoju plaksnites.. man jogurta kukas nekad nesazele un garso pec zelantina plaksnem tada stulba garsa...
ka lai pagatavo idialu jogurta kuku kas ari gala rezultata izskatitos ka tava!