local-stats-pixel

Grauzdiņi11

211 3

---Pacēlu, jo noderēs svētkiem---

Protams, ja ir recepte, var pagatavot jebko: sākot no sviestmaizēm līdz, piemēram, visādiem saldajiem ēdieniem un sacepumiem. Taču reizēm vai nu nav produktu, vai arī vajag kaut ko fiksi uztaisīt. Bildēs parādīšu elementāru recepti grauzdiņiem - garša ne ar ko neatšķiras no veikalā pirktajiem, taču sanāk krietni lētāk - tur 200g, ja nekļūdos, maksā tik pat, cik vesels rupjmaizes kukulia, tā pat arī vari noteikt,c ik daudz eļļas un sāls likt. Turklāt - krietni noder, ja maize mazliet piekaltusi

Jā, grauzdiņus pagatavoju maz, jo, ja uztaisītu puskukuli - neapēstu. emotion

Nepieciešams:

Rupjmaize - jebkādas formas - gan kantainās formas, gan noapaļotās.

Eļļa - arī jebkāda. Esmu mēģinājusi ar to linsēkļu eļļu - nekādas vainasemotion Daudzums: tā, lai ieliekot maizi, tā būtu eļļā līdz pusei

Sāls un ķiploki garšai.

Reklāma
Reklāma
211 3 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 11

0/2000

bļe..nekad nebiju aizdomājies par kausēto sieru...

24 0 atbildēt

Ieteiktu ķiplokus nelikt klāt cepšanas laikā, bet pēc tam, kad grauzdiņi nosusināti no liekās eļļas, ierīvēt tos ar zaļu, uz pusēm pārgriestu ķiploku un buljona kubiņu. Tas mans variantos

17 0 atbildēt

Es gan visu pus kukuli apēstu ar šitādiem :D

10 0 atbildēt

mmmm, grauzdiņi :D

3 0 atbildēt

Garšīgi ..

3 0 atbildēt

Kādam te siekalas tek emotion

1 0 atbildēt

Sakārdināji,eju uz veikalu pēc ķieģelīša emotion

1 0 atbildēt

nom, nom, nom. :)

0 0 atbildēt

Pak, pak, pak, pak.

0 0 atbildēt

Es tieši šodien ēdu grauzdiņus, bet mērcīte man bija: skābs krējums + majonēze + samīcīti ķiploki 

Pārēdos...tagad visa mute pēc ķiplokiem! :D nekad, vismaz baciļus izēdīs tā smaka! emotion

0 0 atbildēt