---Pacēlu, jo noderēs svētkiem---
Protams, ja ir recepte, var pagatavot jebko: sākot no sviestmaizēm līdz, piemēram, visādiem saldajiem ēdieniem un sacepumiem. Taču reizēm vai nu nav produktu, vai arī vajag kaut ko fiksi uztaisīt. Bildēs parādīšu elementāru recepti grauzdiņiem - garša ne ar ko neatšķiras no veikalā pirktajiem, taču sanāk krietni lētāk - tur 200g, ja nekļūdos, maksā tik pat, cik vesels rupjmaizes kukulia, tā pat arī vari noteikt,c ik daudz eļļas un sāls likt. Turklāt - krietni noder, ja maize mazliet piekaltusi
Jā, grauzdiņus pagatavoju maz, jo, ja uztaisītu puskukuli - neapēstu.
Nepieciešams:
Rupjmaize - jebkādas formas - gan kantainās formas, gan noapaļotās.
Eļļa - arī jebkāda. Esmu mēģinājusi ar to linsēkļu eļļu - nekādas vainas Daudzums: tā, lai ieliekot maizi, tā būtu eļļā līdz pusei
Sāls un ķiploki garšai.