local-stats-pixel

Gatavoju rosolu lieldienām .13

450 0
Reklāma
Reklāma
Reklāma
450 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 13

0/2000

Taisnība, tur ir par daudz krējuma un majonēzes. Bet apēstu tāpat, īpaši nefilozofējot emotion

4 0 atbildēt

Mans apetītes līmenis pēc šī raksta palielinājas par 42,6%! emotion

3 0 atbildēt

Viss ir labi, tāds darbs ieguldīts, vienīgā piebilde, ka krējumu, majonēzi un marinētos gurķus jāpiejauc pirms galdā celšanas, lai viss nesasulojas .Satāvdaļas uzglabāt ledusskapī vienā traukā, bet nesajauktas. Desas vietā es liktu kādu kūpinātas vistas gabaliņu. Par čaklumu vien lieku +++

7 4 atbildēt

es parasti visu uz riives slinkums tur smalki kubinos griezt. konsistence vieniigi šāda tāda bet garšu tas nemainaemotion

3 0 atbildēt

Es vēlreiz ieeju šajā pēc treniņa, bet šoreiz apetītes līmenis paceļas par 73,96 %! emotion

2 0 atbildēt

Kad mēs ar mammu un omi gatavojām, tad vienmēr tika likts klās sīpols. Tākā man sīpoli negaršo tad tas rosols arī nelikās garšīgs. Tad kad es pati gatavoju, tad nekādi sīpoli emotion olas vienmēr tiek rīvētas, jo TĀ ir garšīgāk emotion 

Un cik es atceros tad pareizi bija "rasols" nevis "rosols" emotion

1 0 atbildēt

Es ceru,ka tavs teksts bija labs sarkasms, jo tad es tam piekrītu emotion

1 0 atbildēt
Piekrītu, ja majonēze un krējums izskatās par daudz.
1 0 atbildēt

Varēji jau ņemt "lieldienu majonēzi" ( noskaņai ) emotion

0 0 atbildēt

mmm rosols

0 0 atbildēt

Tāds pats kā Latvijas Pārtikas ražotaja rosols no Elvi sanāca konsistences ziņā !

0 0 atbildēt

Plusiņii !!!emotion

0 0 atbildēt