Jaucam, jaucam.
Pieliekam klāt savas dillītes no 2013 gadā saldētavas krājumiem, šogad būs jāatjauno.
Jaucam, jaucam.
Pieliekam klāt savas dillītes no 2013 gadā saldētavas krājumiem, šogad būs jāatjauno.
Un izjaucam cauri, pagaršojam un pēc savas gaumes pieliekam klāt sāli un maltus melnos piparus. Man gan dēļ rosola majonēzes īpaši dauz ko klāt likt neprasījās.
Oliņas.
Nu, ko rosols gatavs, re kur pats laupīt.... em Lieldienu zaķis, rosola gatavotājs. Rosols gatavs, ielikts ledusskapī un zaķis rīt varēs bērnus pamatīgi pārbiedēt :D
Cenu klubā par Eiro 1.80 šitādas baismīgas maskas var nopirkt.
Aptuveni aprēķini 10 KG Rosolam - 17.3 E uz 20 Cilvēkiem. Varēju arī lētāk, bet taču negribas indēt bērnus un viesus ar desu, kas satur visus ķīmijas labrotorijas ķīmiskos savienojumus. Nez šitais tīģeris bija vienīgā jēdzīga desa, Kas bija veikalā uz vietas, protams, var dabūt arī vēl labākas doktora desas.
Rosoliņš. Liekam ledusskapī un gaidām ciemos bērnus, ko nobiedēt :D
Taisnība, tur ir par daudz krējuma un majonēzes. Bet apēstu tāpat, īpaši nefilozofējot
Viss ir labi, tāds darbs ieguldīts, vienīgā piebilde, ka krējumu, majonēzi un marinētos gurķus jāpiejauc pirms galdā celšanas, lai viss nesasulojas .Satāvdaļas uzglabāt ledusskapī vienā traukā, bet nesajauktas. Desas vietā es liktu kādu kūpinātas vistas gabaliņu. Par čaklumu vien lieku +++
es parasti visu uz riives slinkums tur smalki kubinos griezt. konsistence vieniigi šāda tāda bet garšu tas nemaina
Es vēlreiz ieeju šajā pēc treniņa, bet šoreiz apetītes līmenis paceļas par 73,96 %!
Kad mēs ar mammu un omi gatavojām, tad vienmēr tika likts klās sīpols. Tākā man sīpoli negaršo tad tas rosols arī nelikās garšīgs. Tad kad es pati gatavoju, tad nekādi sīpoli olas vienmēr tiek rīvētas, jo TĀ ir garšīgāk
Un cik es atceros tad pareizi bija "rasols" nevis "rosols"