Šodien padalīšos ar recepti.
Citi jautās: ko, kas tas ir ?
Vēlos visiem paskaidrot, kas tas ir. Gratine ir mans viens no mīļākajiem ēdieniem.
Tākā lazanja tikai bez makaroniem un gaļas.
Sākumā sākam mizot kartupeļus, zinat kā bija ? šodien aizgājām un sapirkām coca-cola, sapratu, ka bikses ir slapjas un viss maiss arī. * mazs dienas joks. *
Turpinam gatavot, nomazgājam kartupeļus, paņemam nazi un sagriežam tos, pēc tam izkārtojam pa visu bļodu, lai nav nekādu caurumu, sakot, kad jūs esat noklājuši vienu kārtu, vajadzēs ķiploku un ar spiedi, bet ja nav tad var arī ar nazi, sarīvē sieru, lieta kura liksies dīvaina ir jāpievieno saldais krējums, uzlejam pa virsu un visbeidzot paņemam sāli un piparus, tad klājam otru kārtu, atkal pievienojam sāli un piparus, izkārtojiet kartupeļus trešajā kārtā, bet nākošā kārta visa ar sieru, atliek vēl pārliet pāri saldo krējumu, bet pēc tam ar foliju aiztaisam ciet. Liekam cepeškrāsnī uz 180 grādiem uz stundu. GATAVS !
Galvenais ēdot pievērs uzmanību katram kumosam, kuru tu veic. Nav svarīgi tas, ko tu ēd, bet gan tas kā tu ēd. Sajūtas ir nozīmīgakas kā izjūtas, kuras ir sajūsmas vērtas, nevis kā sajūtas, kas netiek izjustas. Ieteicams ēst ar rokām, lai pilnveidotu garšas izjūtas.