Sastāvdaļas ko vajadzēs.
Mīklai : 3 glāzes miltu, 2 olas, 3/4 glāzes ūdens, šķipsna sāls
Pildījumam : 400 jēra gaļas filejas, 1/2 glāze vārīta rīsu, 100 g jēra gaļļas speķa, 1 sīpols, 3 ĒK sagrieztu pētersīļu, malti melnie pipari
Pildījuma gatavošana : fileju, speķi un sīpolus izmaļ gaļas mašīnā. Pievieno sāli, piparus, smalki sagrieztus pētersīļus un sajauc. Pievieno 2-3 ĒK auksta ūdens un atkal izmīca. Tad pievieno novārītus, aukstus rīsus.
Mīklas gatavošana : miltus sajauc ar ūdeni, olu un sāli. Izmīca pacietu mīklu. Mīklu izrullē 1mm biezumā, ar tējas apakštasīti izspiež aplīšus.Uz 1/2 aplīša liek pildījumu, pārliek otru pusi un aizspiež maliņas.
Pārziež ar sakultu olu.
Cep sakarsētā eļļā vai taukvāres katlā 6-8 minūtes 180°C