local-stats-pixel

Garšīgs Čebureks8

54 8

Sastāvdaļas ko vajadzēs.

Mīklai : 3 glāzes miltu, 2 olas, 3/4 glāzes ūdens, šķipsna sāls

Pildījumam : 400 jēra gaļas filejas, 1/2 glāze vārīta rīsu, 100 g jēra gaļļas speķa, 1 sīpols, 3 ĒK sagrieztu pētersīļu, malti melnie pipari


Pildījuma gatavošana : fileju, speķi un sīpolus izmaļ gaļas mašīnā. Pievieno sāli, piparus, smalki sagrieztus pētersīļus un sajauc. Pievieno 2-3 ĒK auksta ūdens un atkal izmīca. Tad pievieno novārītus, aukstus rīsus.

Mīklas gatavošana : miltus sajauc ar ūdeni, olu un sāli. Izmīca pacietu mīklu. Mīklu izrullē 1mm biezumā, ar tējas apakštasīti izspiež aplīšus.Uz 1/2 aplīša liek pildījumu, pārliek otru pusi un aizspiež maliņas.

Pārziež ar sakultu olu.

Cep sakarsētā eļļā vai taukvāres katlā 6-8 minūtes 180°C

Reklāma
54 8 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://virtuve.calis.lv/
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 8

0/2000

A kur otrā galvenā sastāvdaļa pildījumam pēc gaļas - SĪPOLI???!!!!!

2 0 atbildēt

āj, tie jau nav centra čebureki, kur var sakrāt kaķīti :(

1 0 atbildēt

Nu nē,ķer mīnusu no manis,jo manuprāt no interneta kautkādas saliktas bildītes te neies krastā..Saliec pats savējās- tad arī būs pluss

2 1 atbildēt

kaa tad jeera galja,tirdziitee koshkini un balozheeni ir :D

1 0 atbildēt

wtf

0 0 atbildēt

/\o/\

0 0 atbildēt

Iztrūkst galvenā sastāvdaļa - kaķīšgaļa. :P

0 0 atbildēt