Šodien bija steidzīgi jāizdomā, ko taisīt vakariņās, tāpēc tapa garie makaroni ar vistas fileju un citām piedevām..varbūt kādam recepte būs neredzēta un noderēs. :)
Garie makaroni ar vistas fileju28
Vajadzīgie produkti:
1 iepakojums ar šampinjoniem (var gan lielo, gan mazo);
paprika;
tomāts;
500g saldā krējuma;
garie makaroni;
vistas fileja (daudzums atkarīgs no pašiem, ja nevari savaldīt savas rokas tāpat kā es redzot gabaliņos ceptu vistas fileju, tad pērc vairāk par vienu iepakojumu, savādāk beigās sanāks makaroni bez gaļas)
garšvielas pēc pašu izvēles;
eļļa cepšanai.
Sākam ar vistas filejas, dārzeņu un sēņu sagriešanu.
Kad viss sagriezts, sākam cept. Sākumā vistas fileju, jo tā tomēr jācepj visilgāk. Tikmēr var uzlikt vārīties makaronus. To, kā tos ir jāvāra, nestāstīšu. Tas ir jāzina tāpat kā 5+5*5 iznākums.
Kad vistas fileja ir gatava, cerams arī uzreiz neapēsta, liek cepties šampinjonus kopā ar tomātu un papriku. Izdalīsies sula, tāpēc jāpagaida tik ilgi, kamēr tā izgaros.
Pēctam lej klāt saldo krējumu un ļauj tam visam vārīties dažas minūtes.
Kad ir pavārijies, liek klāt miltus tik daudz, lai veidotos mērces konsistence. Man tā bija maza sauja ar miltiem.
Pēctam kad makaroni ir gatavi un mērce arī, ir divas iespējas, liet to visu klāt makaroniem un samaisīt vai arī vienkārši liet mērci virsū makaroniem atsevišķi nejaucot visu kopā. Es gan jaucu..šā vai tā vistas gabaliņus paspēj izķeksēt laukā.
Lūk iznākums.