Te būs Gārfilda mīļākais ēdiens - lazanja..
Viegli pagatavojami un dikten garšīgi :)
Te būs Gārfilda mīļākais ēdiens - lazanja..
Viegli pagatavojami un dikten garšīgi :)
Sagriežam kā nu mākam sīpolus un papriku (var pievienot arī burkānus, tomātus).Liekam mazliet apceptiez uz pannas...
Kad dārzeņi ir apcepučies pielejam tiem klāt glāzi ūdens, malto gaļu un garšvielas, visu kārtīgi samaisam un ļaujam kādu laiciņu pasautēties. Kad maltā gaļa ir gatava, nolejam lieko šķidrumu un pievienojam kečupu.
Karstumirturīgā traukā (ieteicams kantainā) klājam pirmo makaronu kārtu,kam pa virsu seko vienmērīga maltās gaļas kārta, un atkal liekam makaronu kārtu.
Tai virsū klājam balto mērcīti (esmu pārliecināta,ka visi to māk pagatavot (eļļa, milti, piens, garšvielas)) un atkal pa virsu makaroni.. Atkārtojam iepriekšējās divas kārtas..
Pēdējai makaronu kārtai pa virsu biezā slānī uzberam rīvēto sieru un liekam cepeškrāsnī, cepam apmēram 20 min 200 grados.
Kad siers kļūst zeltaini brūns - lazanja gatava.