Hey!
šis ir mans pirmais raksts pēc vairāku mēnešu klusēšanas.
Šo ēdienu taisu jau vairākas reizes, beidzot izdomāju ka varētu padalīties ar jums.
Ēdiens ir manis izomāts, iedvesmojos konkrētā mirkļa un sāku jaukt kopā sastāvdaļas līdz man sanāca garšīgs ēdiens.
šis ēdiens ir līdzīgs zupai un sautējumam, tas nav pārāk šķidrs un nav parāk biezs.
Tātad, nepieciešamās sastāvdaļas:
Puķkāposts
Kabacis
Tomāti
Burkāns
Siers(ideālā variantā mocarellas siers)
Garšvielas
Pussauja rīsu vai arī sauja(pēc katra izvēles, tikai ar rīsiem nevajag pārforsēt)
Eļļa
Ēdiens ir gatavs aptuveni +/- pēc 1stundas
Gardais mikslis7
94
0
Tātd visas nepieciešamās sastāvdaļas:1. bildē dārzeņi - puķkāposts,kabacis, tomati. 2. bildē garšvielas - karijs,majorāns,bildē nav bet tika nedaudz pievienots svaigais bazeliks un anniņa - kaut kas līdzīgs vegetai, tikai daudz veselīgāks, bez sāls,kaltētas saknes un zaļumi.
katlā tiek ielieta eļļa un iebērtas garšvielas kuras apcep eļļā mazu,mazu laiciņu.
Reklāma
kad eļļa ir uzkarsusi, tad kabacis ar burkānu tiek iebērts katlā.
Augšējā bildē ir redzams ka kabacis un burkāns ir apcepies,kad kabacis sāk izdalīt arā sulu, apmēram pēc 10 min cepšanas,tad pieliek tomātus, apmaisa un tad puķkāpostus,1min pasautē katlā un tad pielej ūdeni,pēc 5min ieber pussauju rīsus un sāli,5min pirms ēdiens ir gatavs ieber kubiciņos sagriestu mocarellas sieru, ja nav tad ielejot šo ēdienu bļodiņā pa virsu uzber parasto sieru un var ēst